Xavi Pascual: “Hem de demostrar caràcter per guanyar”

Xavi Pascual: “Hem de demostrar caràcter per guanyar”

“El Zalgiris Kaunas jugarà al límit de les seves possibilitats, és un equip molt físic”, ha manifestat el tècnic Pascual i Marcelinho han destacat la necessitat de millora de l’equip a Kaunas després del partit de diumenge contra el València

“No pot tornar a passar, podríem haver perdut el partit a València, però no es pot permetre deixar de lluitar”. Això ha dit Xavi Pascual en atendre els mitjans just abans de marxar a Kaunas per enfrontar-se al Zalgiris dimecres (18.45 h, Esport3). El preparador català considera que l’equip no va estar a l’altura diumenge passat contra el València Basket (93-73) i que té una nova oportunitat per millorar a l’Eurolliga i dissabte que ve contra el Baloncesto Sevilla. “A Kaunas hem de demostrar caràcter i duresa, física i mental, per guanyar”, ha afegit el tècnic del Barça. Marcelinho Huertas també s’ha mostrat exigent amb l’actitud de l’equip diumenge passat. “El Barça que es va veure a València és un equip irreconeixible i no s’ha de tornar a veure”, ha dit el base blaugrana.

Sobre el rival, Pascual destaca del Zalgiris el seu físic i la seva duresa. “Veurem un partit semblant al de l’Estrella Roja (73-77), un partit duríssim amb un equip que té les últimes opcions de classificar-se”, ha destacat Pascual, que considera que l’equip lituà “ho donarà absolutament tot, que jugarà al límit de les seves possibilitats”. En la mateixa línia, Huertas creu que “el Zalgiris està jugant molt bé, sobretot a casa”. “Els seus aficionats els donen molt de suport i fan molt soroll. Aquest equip, com qualsevol altre del Top 16, et pot posar contra les cordes si no jugues bé”, ha afegit el base brasiler.

Objectius a curt termini

La derrota del Reial Madrid a l’OAKA la jornada passada va apropar el FC Barcelona a només una victòria de la primera plaça. Tot i això, Pascual prefereix anar “partit a partit”. “Després d’aconseguir la classificació, busquem aconseguir matemàticament la tercera posició, que és el pas següent”, ha dit Pascual, que considera que l’equip ha d’anar a “objectius curts”. “En funció del que passi en el cas de guanyar, veurem quina disposició tenim a la classificació, si hem d’aconseguir matemàticament la segona posició o si podem mirar més amunt”, ha finalitzat el tècnic català.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut