Els grans equips han caigut a Zagreb

Els grans equips han caigut a Zagreb

El rival dels blaugranes a quarts de Champions ha superat, jugant com a local, el THW Kiel, el PSG i el KIF Kolding

El sorteig de quarts de final de la VELUX EHF Champions League va deparar un clàssic de l’handbol europeu com és un Zagreb-Barça. L’anada d’aquesta eliminatòria tindrà lloc al Zagreb Arena, pista on els homes entrenats per l’exblaugrana Veselin Vujovic s’han mostrat inexpugnables.

Territori croat

Durant l’actual temporada, a la Champions, el Zagreb es mostra invicte a la seva pista. Aquesta imbatibilitat l’han forjat gràcies a triomfs davant equips punters a Europa com el Kiel, el PSG i el Kolding, a més de guanyar el Brest, el Naturhouse i el Metalurg.

A la primera jornada de la Champions 2014/15, els croats, davant 11.000 espectadors, van superar un dels candidats a campió d’Europa, com és el THW Kiel, per 27 a 25. Qui també va caure, a la primera fase, va ser el PSG. 13.000 espectadors van veure com els homes de Vujovic superaven els francesos per 25 a 24.

A l’eliminatòria de vuitens, el Zagreb va fer valer el partit de casa, on es van imposar per 22 a 17 al Kolding i van perdre a Dinamarca per dos gols, fet que els va valer el pas a quarts. Cal recordar que també el Zagreb va vèncer per 31 a 30 el Naturhouse La Rioja, amb un gol amb el rellotge a zero des de gairebé el mig del camp.

Vujovic, mestre de l’èxit

L’actual entrenador dels croats va ser un dels jugadors mítics del Barça d’Handbol. Veselin Vujovic va vestir la samarreta blaugrana del 1988 al 1993 i va formar part de l’equip que va guanyar la primera Champions, el 1990/91, entre altres títols destacats.

Ara ha tornat a portar el Zagreb als quarts de final de la VELUX EHF Champions League, després de dues temporades sense arribar a la fase que dóna accés a la Final a Quatre de Colònia.

La seva saviesa tàctica i el seu caràcter guanyador són dues de les moltes claus de l’èxit dels croats en aquesta edició de la Champions i són armes contra les quals hauran de lluitar Pascual i els seus homes en aquesta eliminatòria dels quarts de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut