Volen mantenir-se líders de la LNFS

Volen mantenir-se líders de la LNFS

Si el Barça guanya es mantindrà líder a la classificació

El FC Barcelona i el Jaén Paraíso Interior reviuran la recent final de la Copa d’Espanya divendres a partir de les 20.45 h (Teledeporte, Esport3 i Barça TV) al Palau Blaugrana, on els blaugranes intentaran sumar els tres punts i mantenir el liderat de la LNFS.

El tècnic culer va declarar a la prèvia que el partit de la final de la Copa d’Espanya només ha de servir per mirar de corregir els errors comesos i no pensar en el títol que es va perdre a Ciudad Real. De res servirà veure aquest matx amb aires de revenja perquè el títol perdut ja no es podrà recuperar. L’objectiu més important a hores d’ara per als de Marc Carmona és aconseguir el liderat al final de la Lliga Regular per tal de tenir l’avantatge de camp en totes les eliminatòries del play-off de la LNFS. Actualment el Barça supera en un punt l’Inter Movistar. 

Tercer enfrontament de la temporada

Tots dos equips ja s’han vist les cares dues vegades aquesta temporada. La primera vegada els blaugranes van derrotar els andalusos per 1-3 en un matx molt disputat a Jaén amb gols de Bateria, Ferrao i Wilde a les acaballes. Ara fa dues setmanes el Barça va caure a la final de la Copa d’Espanya per 4-6.

Sense Lozano

Marc Carmona no podrà comptar amb el màxim golejador del FC Barcelona aquesta temporada a la LNFS. L’ala madrileny Sergio Lozano estarà de baixa entre quatre i sis setmanes després que tornés lesionat de la selecció espanyola. La ruptura fibril·lar del recte anterior de la cuixa esquerra el fa seriós dubte per a la Final a Quatre que el Barça disputarà a Lisboa els propers 24 i 26 d’abril. Malgrat que el porter Crsitian ha rebut l'alta mèdica, no ha estat convocat per al partit. 

L’Infantil, homenatjat

L’equip Infantil, que va guanyar la Minicopa a Ciudad Real, rebrà l’homenatge dels aficionats culers abans que comenci el partit dels de Carmona. Els de Pep Ruiz van conquerir brillantment el títol en una final molt emocionant davant d’ElPozo Múrcia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut