Comunicat oficial del FC Barcelona

El Club expressa total rebuig a les interpretacions malintencionades que alguns mitjans informatius han fet de la declaració que Josep Maria Bartomeu a l'Audiència Nacional

El president i la Junta Directiva, en nom del FC Barcelona, expressen el seu total rebuig a les interpretacions malintencionades que alguns mitjans informatius han fet de la declaració que Josep Maria Bartomeu va fer el 13 de febrer passat a l’Audiència Nacional davant el jutge Pablo Ruz i que s’ha filtrat avui.

El president es reafirma en tot el que va declarar en seu judicial i nega taxativament que, en cap cas, atribuís a Tito Vilanova, l’aleshores entrenador del Club, la responsabilitat del suposat sobrecost de la incorporació del jugador Neymar Jr, com alguns mitjans han malinterpretat intencionadament avui.

El FC Barcelona exigeix una rectificació expressa dels mitjans que així hagin actuat i es reserva l’ús de les accions legals que estiguin al seu abast per protegir el bon nom de la institució i especialment del traspassat Tito Vilanova.

D’altra banda, el FC Barcelona, sorprès per una nova filtració interessada del cas, demanarà al Jutge que n’investigui l’origen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut