Reus Deportiu – FC Barcelona: Partit gran al Palau d’Esports

Reus Deportiu – FC Barcelona: Partit gran al Palau d’Esports

Els blaugranes, en una altra final per al títol de Lliga, visiten un Reus que ha sumat 16 dels últims 18 punts “Hem de donar un bon nivell competitiu i guanyar, perquè en un Reus – Barça les forces s’igualen”, adverteix Ricard Muñoz

Un clàssic de l’hoquei patins en joc. Un dels partits més esperats per a molts ha arribat. Aquesta nit, a les 21 hores i en directe per EsportsdelCamp.cat, el Barça d’hoquei patins visita la pista d’un Reus Deportiu en ratxa i que ha sumat 16 dels últims 18 punts en joc. Per tant, cal estar molt concentrats durant els 50 minuts per poder treure els tres punts del Palau d’Esports de la localitat reusenca.

El rival

Tot i perdre per lesió Jepi Selva, amb una fractura del primer metacarpià de la mà esquerrà, el Reus Deportiu compta amb un bloc molt complet i amb grans jugadors. El seu màxim golejador és Marc Coy, amb 24 gols, mentre que Xavi Costa, amb 18, és el segon màxim golejador de l’equip que entrena Alejandro Domínguez, que actualment és quart a la classificació amb 45 punts, quatre més que el seu perseguidor, el Moritz Vendrell.

El Barça

Amb la coneguda baixa de Pablo Álvarez, el qual pateix una lesió a l’adductor major de la cama dreta, els homes de Ricard Muñoz afronten el partit com una autèntica final, ja que han de, com a mínim, intentar mantenir els 5 punts d’avantatge que tenen respecte el Liceo. Els blaugranes, que han marcat 139 gols a la Lliga i en fan 5,56 per partit, necessitaran d’una defensa molt sòlida per guanyar a la pista d’un Reus que sempre complica molt les coses a casa seva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut