Victòries contundents a l’hoquei base

El Barça B va vèncer l’Areces per 2-8 en un partit avançat de la 23a jornada L’única derrota va ser la del Sub-23, que va jugar amb juvenils, a la pista del Reus

El Barça B de Jordi Camps va aconseguir tres punts importants a Grado, a la pista de l’Areces, després de superar els locals per 2-8 en un partit que correspon a la 23a jornada de la Primera Nacional. Els blaugranes van ser molt superiors en el global del partit i van sumar tres punts més que mantenen el filial a la zona alta de la taula amb 35 punts.

Pel que fa al Júnior, els blaugranes van vèncer per 6-1 el Tordera dimecres a Mundet i ja estan classificats també per al Campionat de Catalunya. El pròxim compromís del Júnior serà al Vendrell el 9 d’abril. El Juvenil, per la seva banda, també va fer la seva feina superant per 8-1 el Maçanet i el pròxim partit serà a la pista del Lleida Llista el diumenge 12 d’abril.

Finalment, l’Infantil va golejar per 0-12 el Casal L’Espluga i el dissabte 11 d’abril, després del descans per la Setmana Santa, tornarà a competir contra el Martinenc a casa. El Sub-23, que va jugar íntegrament amb jugadors juvenils, va caure de manera clara a Reus per 6-1 i ara és quart a la classificació. El pròxim partit serà contra el Sant Cugat.