Local

El bàsquet femení cau davant el Santa Rosa de Lima (56-48)

Les blaugranes no poden superar les d’Horta tot i l’esforç realitzat al llarg d’un intens partit a fora de casa

Amb el partit d’aquesta jornada començava la segona volta d’aquesta segona fase, que dóna accés a la Final a 4 d’ascens a la Lliga Femenina 2. El primer equip del Barça CBS tenia al davant un dels líders, el Santa Rosa de Lima Horta A.

Cara a cara als primers vint minuts

Desplaçament complicat del primer equip del Barça CBS, ja que amb les darreres derrotes no queda gaire marge d’error en cas que es vulgui estar a la Final a 4. El partit va començar amb igualat per part dels dos equips. Les alternances en el marcador van ser la constant, tot i que la bona defensa del Barça CBS aconseguia que el S.R. Lima Horta no estigués còmode en atac.

Tot i la bona defensa, en atac no s’aconseguia anotar amb facilitat. El segon quart va continuar amb la mateixa dinàmica, bon treball i intensitat defensiva i eren poc efectives en atac. Però a manca de tres minuts per arribar al descans semblava que hi havia opcions de distanciar-se en el marcador, ja que, amb avantatge de 5 punts i pilota per atacar, dues errades seguides van permetre al S.R. Lima Horta reduir la diferència i deixar-la només en un punt.

Canvi d’escenari

El tercer quart va canviar l’escenari del partit, en part gràcies a un augment en l’agressivitat defensiva per part del S.R. Lima Horta, que feia que les jugadores del Barça CBS no aconseguissin trobar accions còmodes per anotar i també gràcies a millors percentatges de tirs de camp, que deixava al final del quart un màxim avantatge de 8 punts.

Al darrer quart els intents del Barça CBS de retallar la diferència mitjançant defenses zonals i de jugar amb el joc interior no van tenir l’efecte buscat, tot i que es va aconseguir que al S.R. Lima Horta li costés anotar i perdés pilotes amb facilitat. Al final tots els esforços del Barça CBS no van tenir el premi de la victòria.

Més notícies aquí