El bàsquet femení cau davant el Santa Rosa de Lima (56-48)

El bàsquet femení cau davant el Santa Rosa de Lima (56-48)

Les blaugranes no poden superar les d’Horta tot i l’esforç realitzat al llarg d’un intens partit a fora de casa

Amb el partit d’aquesta jornada començava la segona volta d’aquesta segona fase, que dóna accés a la Final a 4 d’ascens a la Lliga Femenina 2. El primer equip del Barça CBS tenia al davant un dels líders, el Santa Rosa de Lima Horta A.

Cara a cara als primers vint minuts

Desplaçament complicat del primer equip del Barça CBS, ja que amb les darreres derrotes no queda gaire marge d’error en cas que es vulgui estar a la Final a 4. El partit va començar amb igualat per part dels dos equips. Les alternances en el marcador van ser la constant, tot i que la bona defensa del Barça CBS aconseguia que el S.R. Lima Horta no estigués còmode en atac.

Tot i la bona defensa, en atac no s’aconseguia anotar amb facilitat. El segon quart va continuar amb la mateixa dinàmica, bon treball i intensitat defensiva i eren poc efectives en atac. Però a manca de tres minuts per arribar al descans semblava que hi havia opcions de distanciar-se en el marcador, ja que, amb avantatge de 5 punts i pilota per atacar, dues errades seguides van permetre al S.R. Lima Horta reduir la diferència i deixar-la només en un punt.

Canvi d’escenari

El tercer quart va canviar l’escenari del partit, en part gràcies a un augment en l’agressivitat defensiva per part del S.R. Lima Horta, que feia que les jugadores del Barça CBS no aconseguissin trobar accions còmodes per anotar i també gràcies a millors percentatges de tirs de camp, que deixava al final del quart un màxim avantatge de 8 punts.

Al darrer quart els intents del Barça CBS de retallar la diferència mitjançant defenses zonals i de jugar amb el joc interior no van tenir l’efecte buscat, tot i que es va aconseguir que al S.R. Lima Horta li costés anotar i perdés pilotes amb facilitat. Al final tots els esforços del Barça CBS no van tenir el premi de la victòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut