Local

L’equip juvenil del Barça d’handbol, campió de Catalunya

Els joves entrenats per Llorenç Rueda aixequen el màxim títol català en una final disputada a Sabadell

Durant el cap de setmana passat va tenir a lloc a Sabadell el Top 4 Juvenil. S'hi va resoldre el títol de campió de Catalunya juvenil d’handbol en format de Final a Quatre. Els blaugranes van superar el Sant Martí Adrianenc a semifinals i el BM Granollers a la final.

Primer gran pas

Els joves blaugrana accedien a la Final a Quatre de Sabadell després d’assolir el primer lloc de la lliga final, que van finalitzar amb una sola derrota en catorze partits.

A les semifinals a Sabadell van superar el Sant Martí Adrianenc per 33 a 21 i el BM Granollers els esperava a la final per repetir un dels clàssics de l’handbol català a les categories de formació.

Els de Rueda van fer valer el seu talent i, tot i arribar igualats al descans (15-16 per als blaugranes), van treure el seu millor handbol a la segona part i es van emportar el títol de campions de Catalunya per 36 a 27.

El camí continua

Els joves blaugrana, que van revalidar el títol de campions de Catalunya, ara tenen el repte de classificar-se per al campionat estatal. El FC Barcelona, en qualitat de campió de Catalunya, organitzarà la fase de classificació per al Campionat d’Espanya.