L’equip juvenil del Barça d’handbol, campió de Catalunya

L’equip juvenil del Barça d’handbol, campió de Catalunya

Els joves entrenats per Llorenç Rueda aixequen el màxim títol català en una final disputada a Sabadell

Durant el cap de setmana passat va tenir a lloc a Sabadell el Top 4 Juvenil. S'hi va resoldre el títol de campió de Catalunya juvenil d’handbol en format de Final a Quatre. Els blaugranes van superar el Sant Martí Adrianenc a semifinals i el BM Granollers a la final.

Primer gran pas

Els joves blaugrana accedien a la Final a Quatre de Sabadell després d’assolir el primer lloc de la lliga final, que van finalitzar amb una sola derrota en catorze partits.

A les semifinals a Sabadell van superar el Sant Martí Adrianenc per 33 a 21 i el BM Granollers els esperava a la final per repetir un dels clàssics de l’handbol català a les categories de formació.

Els de Rueda van fer valer el seu talent i, tot i arribar igualats al descans (15-16 per als blaugranes), van treure el seu millor handbol a la segona part i es van emportar el títol de campions de Catalunya per 36 a 27.

El camí continua

Els joves blaugrana, que van revalidar el títol de campions de Catalunya, ara tenen el repte de classificar-se per al campionat estatal. El FC Barcelona, en qualitat de campió de Catalunya, organitzarà la fase de classificació per al Campionat d’Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut