Vinyals: “Aquest ha de ser el punt d’inflexió”

Vinyals: “Aquest ha de ser el punt d’inflexió”

El tècnic valora positivament l’empat contra el Tenerife, amb el Barça B jugant durant una hora amb deu homes

Jordi Vinyals creu que l’empat assolit aquest diumenge contra el Tenerife (2-2) “ha de ser el punt d’inflexió” per al Barça B a Segona A. Després d’una ratxa negativa de resultats el filial blaugrana va salvar un punt en un partit que es va complicar amb l’expulsió de Dongou: “Hem començat dominant i teníem el partit encarrilat. L’expulsió ens ha condicionat molt”.

El punt, malgrat tot, s’ha de donar per bo. El tècnic creu que en altres circumstàncies el matx hauria pogut acabar encara pitjor per als interessos blaugrana. “Cal fer-ne una lectura positiva. Un altre dia hauríem pogut perdre, tot i que Sandro també ha tingut el 3-1 a les seves botes”, ha assegurat.

Vinyals també s’ha referit a les seves paraules de divendres. Ha explicat que tenien la intenció de “picar” la plantilla. Segons ell, van donar resultat: “Contra el Tenerife s’ha vist actitud, un equip que estava junt i que anava a l’una, encara més després de l’expulsió”.

Per acabar, ha valorat positivament l’actuació de Sergi Palencia, jugador del Juvenil A que s’estrenava a la categoria. “Estem molt contents per ell. Ha fet un partit magnífic. Semblava que hagués fet molts partits a Segona A”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut