Local

Tots els gols de… Alexis

Aquests són els gols que Alexis va marcar amb nosaltres. El jugador xilè ens va obsequiar amb gols de tot tipus, que podreu tornar a gaudir veient aquest vídeo que recull els que va anotar a les seves tres temporades al club.
Velocitat, empenta i tècnica són les tres qualitats que millor defineixen com a futbolista a Alexis i vam poder gaudir d’elles durant les seves tres temporades al Barça. Arribat des d'Itàlia, després de passar tres temporades a l'Udinese i amb la distinció de ser el millor jugador de la Serie A en la seva última temporada, de seguida va demostrar el perquè d'aquest guardó. En la seva etapa al nostre club sempre va demostrar compromís i molta tenacitat, millorant cada any els seus registres golejadors. L'última temporada va ser la millor en aquest sentit, amb 21 gols anotats.

Alexis ha continuat la seva carrera a les files de l'Arsenal on li va molt bé i és apreciat pels seus afeccionats, per les mateixes raons per les quals se l'apreciava aquí. Estem contents que així sigui, perquè Alexis s'ho mereix i és per això que estem encantats de poder recordar els gols que va marcar amb nosaltres. Segur que us agradarà!

Més notícies aquí