Local

Tots els gols de… Carles Puyol

Repassa a través dels seus gols la trajectòria d'un dels nostres jugadors més emblemàtics: Carles Puyol. És una de les carreres més fructíferes d'un futbolista culer i ens ve de gust veure amb vosaltres els gols que va marcar lluint els nostres colors.
Quan un jugador adquireix la categoria de mite en una institució com el Barça és perquè ha estat capaç de completar una trajectòria llarga i plena d'èxits. Així ha estat la carrera de Puyol al Barça, però a més hauríem d'afegir-li una cosa que és molt difícil trobar al món del futbol: Carles representa com ningú el concepte d' “home d'un sol club” fent que la seva llegenda es dimensioni molt més.

En el seu moment us vam mostrar el seu TOP5, però avui volem compartir amb vosaltres tots els gols que Puyol ha marcat en el Barça, els importants, els emblemàtics i els de qualitat, tots. És un dels millors homenatges que podem fer a un dels millors futbolistes que han vestit la nostra samarreta en els més de cent anys d'història del nostre club.

Més notícies aquí