Cardoner presideix la I Trobada de Penyes Barcelonistes de l'Empordà i Catalunya Nord

Cardoner presideix la I Trobada de Penyes Barcelonistes de l'Empordà i Catalunya Nord

Jordi Roura i Aureli Altimira van recollir el I Premi Tito Vilanova, que atorguen les penyes d’aquesta zona en record de qui va ser jugador i tècnic del Barça

Torroella de Montgrí va acollir el passat 29 de març la I Trobada de Penyes Barcelonistes de l’Empordà i Catalunya Nord que va comptar amb una àmplia representació del FC Barcelona encapçalada pel vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, i el directiu responsable de Penyes, Pau Vilanova.

La jornada es va iniciar amb una reunió amb les penyes de la zona a la Seu Social de la PB Montgrí i Comarca i que van comptar amb la presència també de l’exjugador i membre de l’Agrupació Barça Jugadors Pere Valentí Mora, el directiu del Barça i reconegut empordanès, Dídac Lee, o Jordi Roura, director esportiu del futbol base, i Aureli Altimira, coordinador esportiu de futbol base del Club, entre d’altres. Tots dos, amics i companys de Tito Vilanova, van recollir posteriorment durant l’acte de la Trobada el premi atorgat al que va ser jugador i tècnic del Barça.

Després de la visita a la Seu Social, la comitiva es va traslladar fins a l’Ajuntament de la localitat del Baix Empordà, on el seu alcalde, Jordi Cordón, els va donar la benvinguda. Abans de la fotografia de família es va procedir amb el tradicional intercanvi d’obsequis.

L’intens matí a Torroella de Montgrí va continuar amb un acte institucional a l’Auditori Espai Ter per commemorar la I Trobada de Penyes de l’Empordà i Catalunya Nord. Durant la trobada Sor Lucía Caram va presentar el projecte ‘Tots contra la pobresa infantil’, una iniciativa en què el moviment penyístic està estretament vinculat.

El moment més emotiu, però, va ser quan s’ha lliurat el I Premi Tito Vilanova, en record de qui va ser tècnic del primer equip del FC Barcelona. Jordi Roura i Aureli Altimira van rebre una gran ovació en memòria de l’entrenador de Bellcaire en el moment de recollir el premi.

La trobada va finalitzar amb un dinar de gala que va aplegar unes 500 persones.

Declaracions del vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner:

“És una trobada atípica, perquè no només hem coincidit 500 barcelonistes, sinó que també ha estat en un dia assenyalat com el diumenge de rams, un dia familiar. Hem coincidit una família del Club i el que representa en el vessant més social. Hem tingut un record per al Tito Vilanova amb gent que l’estimava”.

“Som més que un club per actes com aquest. Hem compartit tots aquells valors que representa aquest Club”.

“La iniciativa d’aquest premi Tito Vilanova ha vingut per l’estima i la proximitat del Tito amb l’Empordà i al revés. El record que va deixar ell al Barça segueix estant tan proper com el primer dia”.

Declaracions de Jordi Roura:

“La iniciativa del premi Tito Vilanova és extraordinària, perquè és una excel·lent manera de recordar-lo”.

“Que la gent de l’Empordà, la terra del Tito, cregui que amb l’Aureli som mereixedors d’aquest premi ja m’omple d’orgull”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut