El Barça, a un pas de la Final a Quatre de Copa

El Barça, a un pas de la Final a Quatre de Copa

Els blaugranes afronten el partit de tornada amb una renda favorable d'onze gols aconseguits al Palau

Dimecres a les 20.45, i en directe per Esport3 i Sportmanía, els blaugranes juguen el partit de tornada de quarts de final de la Copa del Rei d'handbol davant el Naturhouse la Rioja. Els de Pascual arriben a Logronyo amb una renda d'onze gols aconseguida en el partit d'anada a Barcelona (39-28).

Sense relaxació

 Tot i la diferència aconseguida els blaugranes han viatjat a Logronyo amb la totalitat del primer equip amb l'excepció d'Aitor Ariño, encara lesionat i amb la reincorporació de Nikola Karabatic després de dues jornades sense poder competir. Pascual, finalment, ha pogut comptar amb la presència de Gurbindo que ha millorat de la molèsties a l'esquena.

 Xavi Pascual sap que visita la pista d'un dels setze millors equips d'Europa, com és el Naturhouse, no és empresa fàcil i sap que els seus jugadors s'han de concentrar per obtenir un triomf i mantenir la línia de joc de cara als dos mesos finals que queden.

 Dimecres és el quart partit entre el Barça i el Naturhouse d'aquesta temporada. En els tres anteriors el triomf, a la Copa Asobal, la Lliga i l'anada de Copa, el triomf va ser blaugrana. A més, el Barça d'handbol ha aconseguit 67 triomfs consecutius en competicions Asobal, sumant els triomfs de Lliga, Copa Asobal, Supercopa i Copa del Rei.

Lluitant a la part alta

 Tot i la derrota en el partit d'anada, el Naturhouse la Rioja és un equip que està lluitant en el més alt durant aquesta temporada. Segons a la Lliga i com a equip que ha disputat els vuitens de final de la VELUX EHF Champions League, els de Logronyo són a l'elit de l'handbol estatal i europeu.

 Amb un equip amb quatre exblaugranes, Juanín, Rocas, Garabaya i Javi García, els homes de 'Jota' González buscaran capgirar a l'eliminatòria amb la dificultat de la renda obtinguda pels barcelonistes en l'anada.

 L'atzar del calendari ha fet que els dos equips es tornin a trobar dissabte que ve a Barcelona, amb motiu de la jornada 24 de la Lliga Asobal Bauhaus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut