Pascual: “Espremerem totes les opcions”

Pascual: “Espremerem totes les opcions”

El Barça es juga la primera plaça del grup del Top 16 de l’Eurolliga davant del Madrid al Palau

Certificada la segona posició de grup del Top 16 que ofereix el factor pista als quarts de l’Eurolliga, el tècnic Xavi Pascual ha parlat en roda de premsa abans d’un Clàssic clau per al primer lloc. El Barça hauria de vèncer per 25 punts al Palau aquest dijous per assegurar-se l’‘average’ amb els blancs. 

“A l’històric d’enfrontaments no passa mai, però no és impossible. Ens hem de centrar en el partit i llegir-lo. Espremerem totes les opcions que se’ns presentin per guanyar, primer, i del màxim possible, després”, manifestava l’entrenador blaugrana. Segons ell, “passa molt poques vegades que et juguis l’‘average’. El rival i el moment fan el partit molt interessant. Després de València estem creixent”.

Pascual ha reconegut que “fa uns mesos era molt difícil ser segons” i també que tampoc “hi ha tanta diferència entre ser primer o segon”, ja que totes dues posicions garantien el factor pista. Alhora, ha volgut agrair, de nou, el suport rebut pel Palau fins ara: “L’afició és sempre importantíssima en partits així. La nostra gent ha entès molt bé quina era la situació de l’equip, amb tantes baixes. Aquesta segona posició ha estat gràcies al públic”.

Per aquest dijous, el tècnic preveu “un bon Madrid, dur, competitiu, amb molt de talent. Espero una excel·lent versió del Madrid i que nosaltres podem jugar un molt bon partit”.

Sense Doellman

Durant la compareixença, Xavi Pascual ha anunciat un “contratemps” a la plantilla. “Contra Sevilla, Justin Doellman va tenir una lesió al bessó i no serà amb l’equip durant uns dies. Encara no podem dir la previsió del temps. No serà molt, però per a aquest partit no hi serà”, explicava.

Marcelinho confia en el joc de l'equip

El base blaugrana ha coincidit amb el tècnic alhora de destacar que primer buscaran la victòria i després l’average: “Tot i la dificultat de capgirar l’average, l’equip creu en les seves possibilitats. Primer lluitarem per guanyar i després si el partit ens surt bé, buscarem aquest objectiu tan complicat, però amb ganes”. “A més, el Palau estarà ple a vessar com en tots els Clàssics i espero que tots junts ho puguem aconseguir”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut