'Fem Família' es pot sol·licitar a l'OAB

'Fem Família' es pot sol·licitar a l'OAB

El programa permetrà que a partir del tercer fill soci menor de 18 anys la quota del carnet sigui gratuïta fins que aquest sigui major d’edat

A partir del dimarts 7 d’abril, els socis del FC Barcelona que compleixin els requisits podran sol·licitar el programa ‘Fem Família’, una nova mesura adreçada a les famílies i que a partir d’ara oferirà tot un seguit d’avantatges exclusius per a aquest col·lectiu. La primera mesura permetrà que a partir del tercer fill soci el carnet sigui gratuït fins als 18 anys.

Per ser beneficiaris del programa ‘Fem Família’ els interessats hauran de sol·licitar-lo de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB). La sol·licitud l’haurà de fer un dels tutors legals, i caldrà que portin com a documentació el llibre de família i els carnets de soci del 2015 dels fills.

Aquesta mesura és retroactiva en la quota del carnet de soci del 2015, i per tant en el moment de tramitar l’alta al programa ‘Fem Família’ caldrà sol·licitar la devolució del pagament d’aquest any. La quota s’ingressarà al mateix compte on està domiciliat el carnet de soci i es podrà demanar el retorn dels diners fins al 31 de maig.

El programa ‘Fem Família’ s’afegeix a la resta d’iniciatives socials impulsades recentment pel FC Barcelona amb l’objectiu de fomentar l’assistència familiar a l’Estadi. És el cas de la creació del Passaport Sènior i l’ampliació de l’edat màxima fins als 14 anys del Passaport Infantil. Amb la posada en marxa del projecte ‘Fem Família’ es posa a disposició dels socis nous instruments i ajuts perquè les famílies culers continuïn gaudint del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut