UCAM Múrcia-FC Barcelona: Volen allargar la ratxa

UCAM Múrcia-FC Barcelona: Volen allargar la ratxa

El Barça es troba en un moment dolç després de doblegar el Madrid i el Zalgiris a l’Eurolliga i el Baloncesto Sevilla a l’ACB Xavi Pascual no podrà comptar amb Justin Doellman, que continua amb el seu procés de recuperació de la lesió al bessó

Després de la victòria de dijous passat davant el Reial Madrid (85-80), el FC Barcelona visita aquest diumenge l’Universidad Católica de Murcia en partit de la Lliga Endesa (12.40 hores, La1 i Orange Arena). Els homes de Xavi Pascual –que són tercers a la competició domèstica–  han guanyat els 12 darrers enfrontaments contra l’UCAM. Dels partits jugats a Múrcia, el balanç és de 4-9 favorable als blaugranes.   

Tot i això, Maciej Lampe advertia a la prèvia que per endur-se la victòria hauran de sortir des del principi amb el seu joc i, sobretot, “no permetre que el públic s’escalfi”. I és que la comunió entre jugadors i afició és un aspecte a tenir en compte, perquè “la gent anima molt i això fa que l’equip es motivi”.

L’aler pivot polonès espera un molt bon ambient al Palacio de los Deportes, ja que “per a ells és un partit gran i ja van ser capaços de doblegar el Madrid i el Bilbao a casa”. Per això, el millor antídot ha de ser “no permetre que el rival entri en ratxa i que el públic s’animi; intentar que els sigui difícil jugar”. Lampe és conscient que necessiten la victòria i que per aconseguir-la tocarà patir. Les claus, doncs, passen per “sortir a guanyar des del principi, fer-ho fàcil, saber patir i, sobretot, no deixar que entrin en ratxa i es motivin”.

El rival

És onzè a la Lliga Endesa amb més derrotes (14) que victòries (12). L’equip dirigit per Diego Ocampo –que ve de perdre a la pista de l’Unicaja– és el que menys rebots defensius captura (20,73) de la Lliga, mentre que el Barça és el que té els millors números (26, 08). Un dels factors que millor expliquen aquesta inferioritat a la pintura és la manca de centímetres dels seus interiors. Maciej Lampe, però, advertia de la velocitat de moviments dels seus homes alts. “Coneixem bé els seus pivots, i hem de tenir el cap fred i cuidar al màxim els detalls perquè juguen amb el públic a favor”, explicava.

El Barça

Vol allargar el seu bon moment després de guanyar els tres darrers partits que ha disputat, davant el Zalgiris Kaunas i el Reial Madrid a l’Eurolliga i el Baloncesto Sevilla a l’ACB. Tot i això, no aconsegueix el triomf a domicili a la Lliga Endesa des del 61-99 davant el Joventut de Badalona. El conjunt de Xavi Pascual buscarà la victòria, però no podrà comptar ni amb Justin Doellman, que s’està recuperant de la lesió al bessó, ni amb Marcus Eriksson, que continua de baixa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut