La Final Four de la Lliga Europea es jugarà a Bassano

La Final Four de la Lliga Europea es jugarà a Bassano

El Comitè Europeu d’hoquei patins ha decidit que la ciutat italiana serà la seu de la final a quatre que es jugarà el 2 i el 3 de maig És el tercer cop que Bassano acull la F4, i el Barça ja sap què és guanyar-hi una final: va ser el curs 2006/07

El Comitè Europeu d’hoquei patins ha decidit que la ciutat de Bassano del Grapa, a Itàlia, sigui la seu de la Final Four de la Lliga Europea d’hoquei patins. Tot i que no hi jugarà l’equip local, un altre dels finalistes, el Breganze Hockey, ha sol·licitat la Final Four oferint com a pista el pavelló de Bassano, on ja s'han disputat diverses finals i on el Barça ja sap què és guanyar una Lliga Europea, ja que el curs 2006/07 va assolir el títol després d’imposar-se a la final al club local, el Bassano, amb Egurrola i Panadero ja a l'equip.

Val a dir que aquesta temporada el Barça de Ricard Muñoz ja ha jugat i guanyat a Bassano, en un partit de la Lliga Regular en el qual es va imposar per 3-6 al club local.

Els participants

El Breganze, que és una altra petita localitat italiana situada a 20 quilòmetres de Bassano, serà l’amfitrió d’una Final Four que es disputarà el 2 i el 3 de maig al PalaInfoplus, l'antic PalaBassano, que té una capacitat superior als 3.000 espectadors. El Barça de Ricard Muñoz, doncs, se les haurà a les semifinals de la competició contra l’amfitrió, el Breganze, mentre que l’altra semifinal enfrontarà el Club Patí Vic i el Porto.

Els pròxims dies es coneixeran els horaris de joc d’una competició que el Barça vol guanyar per 21è cop a la seva història per, d’aquesta manera, continuar eixamplant el seu domini de l’hoquei patins europeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut