Carmona: “És un partit apassionant”

Carmona: “És un partit apassionant”

Els blaugranes estan invictes al Palau aquest any després d’haver guanyat els 13 partits de Lliga jugats

Sense temps pràcticament a poder gaudir de la victòria de Santiago, el FC Barcelona ha preparat el partit de l’Inter Movistar, en una jornada avançada per la disputa de la UEFA Futsal Cup que els blaugranes jugaran a finals d’abril a Lisboa. Marc Carmona i el capità Paco Sedano han atès els mitjans informatius que s’han acostat al Palau Blaugrana

Partit apassionant

El tècnic català ho ha qualificat com “un partit apassionant. Tenim l’oportunitat de jugar a casa i de guanyar tres punts per marcar una diferència que podria ser gairebé definitiva”. Carmona també ha afegit que els culers són afortunats de poder veure aquest partit a casa.

Canvi de dinàmica

Tot i que en els darrers tres partits que s’han vist les cares la victòria sempre ha caigut del cantó madrileny, Carmona té clar que s’ha de fer per girar la truita i vèncer a l’Inter Movistar: “El passat ens ajuda per veure coses però el més important és que nosaltres fem bé les coses. Juguem contra un equip que ens exigeix molt des d’un punt de vista físic i de les transicions però hem de ser capaços d’imposar el nostre ritme, de controlar el partit, de tenir més la pilota i de guanyar”. Carmona també ha volgut afegir que “abans d’una batalla has de saber quines són les armes del teu adversari i mirarem de contrarestar-les”.

Per la seva banda, el porter Paco Sedano ha manifestat que “aquest any l’Inter Movistar ens han agafat la mida però crec que les coses han canviat bastant i portem un últim mes i mig bastant bo traient la final de la Copa d’Espanya. La progressió que portem és la que tots volem i crec que l’equip està començant a ser el que tots volem, sòlids en defensa i bé en atac”.

L’anada de Copa, el reflex

Malgrat les tres derrotes, Carmona té clar que el millor partit contra els madrilenys va ser l’anada de la Copa del Rei a Alcalà. “Crec que vam controlar el partit i no ens mereixíem perdre. Tenim el 3-3 amb una pilota del Rafa Usín a porta buida que va al pal i acaba sent un 4-2. Aquest és el partit en el que ens hem de fixar i on les estadístiques són més favorables i mirarem de buscar aquell tipus de partit”, ha reflexionat el preparador culer.

Millora general

Sedano té clar quines són les claus per capgirar aquesta dinàmica i guanyar el primer partit de la temporada davant els madrilenys: “Hem de millorar en defensa perquè hem encaixat gols massa fàcils. Sabíem com els podien marcar i tot i així els hem encaixat. Tenim bastant clar el que hem de fer. Hem de jugar millor, millorar la pressió i estar atents als seus punts forts”.

Masses errors no forçats

En una reflexió dels partits jugats fins ara, l’entrenador blaugrana ha analitzat com han arribat els 12 gols encaixats pel seu equip “Ens han fet quatre gols de falta que és un aspecte del joc que normalment no n’encaixem gaires. El més significatiu és que n’hem encaixat quatre de transicions. Ells et castiguen molt des de la pèrdua i ho ha fan a la velocitat de llum i ho haurem de controlar. També ens han fet dos gols de pivot que ho haurem de vigilar molt i Cardinal ho està fent molt bé, tot i que surt d’una lesió”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut