Un mal partit condemna les blaugranes (3-0)

El CBV Barça no pot superar l'Alcobendas i suma la segona derrota a la fase decisiva pel títol de la SuperLliga femenina de voleibol

El Barça es va fer presa dels seus errors i desencerts a l'atac durant tot el partit. La manca d’encert de les barcelonistes va suposar una derrota per tres sets a zero i ara hauran de treballar de valent per ser a la final de la competició

Les errades marquen

El primer set començava amb un Barça tímid dominador, i l'Alcobendas mostrava la seva versió de lluita des del primer punt. Així s'arribava 7-8 al primer tram del set, que reflectia la igualtat dels dos equips. Les visitants havien d'esforçar per trobar el sòl rival, ja que les locals treien a relluir la seva millor versió en defensa, actitud que creixeria fins al final del matx.

La igualtat es mantenia, però canviava d'amo el marcador 16-15, 21-19, moment en què el Barça no trobava la manera de vèncer el bloqueig. La defensa rival no cometia errors i es quedaven amb el primer set.

Més distància

Més del mateix ocorreria als dos sets següents, però amb menys igualtat a partir del segon temps tècnic. La dinàmica de joc canviaria a favor de les locals, que jugaven sense cap problema davant d'un Barça que no trobava estabilitat en el joc i, amb això, el seu millor rendiment.

Així, el Feel es quedava amb els tres sets i els tres punts en joc, merescuts pel que havia demostrat al camp. Ara toca tornar a jugar a casa amb l'Aguere (dimecres, 20.00 h, Hospitalet Nord), que ve de guanyar el Ecay Leadernet, amb la qual cosa deixa oberta la definició per al pas a la final. Queda molt per jugar, però en poc temps, tan sols deu dies. Si les blaugranes troben el camí del seu millor joc podran arribar a la victòria i lluitar fins a l'últim partit de playoff per millorar la seva posició a la classificació. Tot és possible.