FC Barcelona – Inter Movistar: Un clàssic clau al Palau

FC Barcelona – Inter Movistar: Un clàssic clau al Palau

Els blaugrana superen per un punt els madrilenys al capdavant de la classificació de la Lliga

El Barça rep aquest dimarts l’Inter Movistar (21 hores, Teledeporte i Esport3) en un duel decisiu per a la primera posició de la Lliga Regular de futbol sala. Es tracta d’un partit avançat de la 30a jornada – els blaugrana estaran disputant la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup-, quan només en queden tres per al final. Ara mateix, el Barça és líder amb un punt més que l’Inter Movistar.

Rival a batre

Tot i la baixa de Sergio Lozano, els homes de Marc Carmona arriben en un gran estat de forma a la cita, ja que encadenen sis victòries consecutives en la competició regular. A més, el Barça es mostra invicte aquesta temporada en Lliga al Palau, havent-hi guanyat els 13 partits disputats. Això sí, un dels dos compromisos perduts pels culers va ser precisament a la pista d’Inter Movistar (4-2).

I és que els madrilenys, que van vèncer per 2-5 a Ribera Navarra a l’última jornada, s’han imposat en els tres partits que s’han vist les cares amb els catalans: dos cops a la Copa del Rei i un a la Lliga. Per tal de que això no es repeteixi, el tècnic Marc Carmona ho tenia clar a la prèvia: “Hem de ser capaços d’imposar el nostre ritme, de controlar el partit, de tenir més la pilota i de guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut