Jordi Cardoner imparteix una conferència a l'escola de negocis Euncet

Jordi Cardoner imparteix una conferència a l'escola de negocis Euncet

El vicepresident blaugrana ha pronunciat una conferència sobre el ‘Més que un Club’ davant alumnes de diferents països d’arreu del món

El vicepresident del FC Barcelona Jordi Cardoner ha estat el ponent inaugural de la setmana acadèmica organitzada per la prestigiosa escola de negocis Euncet Business School, adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya, pronunciant la conferència ‘FC Barcelona. Més que un Club’.

La conferència del vicepresident barcelonista ha estat seguida per alumnes de diferents països com Colòmbia, Costa Rica, República Dominicana, Equador, Guatemala, Hondures, Panamà, el Salvador i l’Argentina, que s’han reunit en una setmana acadèmica que té com a principal tret característic l’Smart Change Management.

Com a part del seu MBA in International Management, Aden Business School organitza cada any setmanes acadèmiques a Espanya, on els estudiants tenen l’oportunitat de completar la seva formació combinant l’assistència a classes magistrals, visites a empreses destacades i entrevistes amb directius, entre altres actes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut