Local

Xavi Pascual: “Jugar sense públic serà estrany”

El tècnic afirma que “costarà tenir ritme i agafar ‘feeling’ en el joc” en un partit contra el Galatasaray que tanca el Top 16 Navarro no ha viatjat a Turquia: “Es queda fent treball específic, de prevenció i millora de cara als partits que ens vénen”

Xavi Pascual ha reconegut que jugar sense públic a Turquia “serà estrany”. El FC Barcelona, que tanca aquest divendres contra el Galatasaray el Top 16 europeu (19 hores, Esport 3), afrontarà el partit al pavelló Abdi Ipekçi sense espectadors a causa de la sanció imposada per l’Eurolliga després dels incidents viscuts a Alemanya en el duel entre l’Alba Berlín i el Galasataray.

“No tenim gaires experiències de situacions com aquesta. Recordo un partit a Zagreb en què el públic local va estar callat durant dos quarts en senyal de protesta”, ha explicat. Pel tècnic, aquesta situació anòmala afectarà “segur” el partit: “Costarà molt tenir ritme i agafar ‘feeling’ en el joc. És molt més difícil del que sembla”.

Sobre el partit, Pascual s’ha mostrat convençut que el Galatasaray voldrà “acabar amb bones sensacions la seva participació a l’Eurolliga”, tot i haver patit algunes baixes a causa dels problemes econòmics que està vivint l’entitat. El tècnic ha recordat que els turcs van competir bé contra el Maccabi i el Panathinaikos.

En qualsevol cas, l’equip blaugrana “intentarà guanyar” un partit que ha de servir per acabar de definir la posició final dels blaugranes al grup E. A priori, tot apunta que l’equip acabarà segon. “Serà una jornada interessant amb els partits que queden, però tot pinta que el rival a quarts serà l’Olympiacos”, ha afirmat.

Juan Carlos Navarro s’ho perdrà. “No viatja. Arrossega unes molèsties des de fa temps i es queda fent treball específic, de prevenció i millora de cara als enfrontaments que ens vénen de forma consecutiva. Ara entrem en una espiral de tres partits per setmana”, ha declarat. Tampoc jugarà Justin Doellman.

Declaracions d’Àlex Abrines:

“Serà diferent, estrany. Jugar porta tot el tema de l’afició inclòs. És el primer cop que em passa. Serà una mica més difícil concentrar-se. S’assemblarà més a un entrenament que a un partit”.

“Abans del play-off de quarts tenim dos partits que hem de guanyar i que són força complicats” (Galatasaray i Reial Madrid).

“La situació econòmica del Galatasaray no és bona i li han marxat quatre o cinc jugadors, però jugaran sense pressió. És el seu últim partit a Europa”.

“Estem en una dinàmica guanyadora i hem de continuar així. És cert que falta polir detalls, però estem en un bon estat de forma”.

Més notícies aquí