Visita del Ministre de Joventut i Esport de Qatar a les instal·lacions del FC Barcelona

Visita del Ministre de Joventut i Esport de Qatar a les instal·lacions del FC Barcelona

El president Bartomeu s’ha trobat amb el ministre Salah Bin Ghanem Al Ali al Camp Nou i l’ha obsequiat amb una samarreta del primer equip amb el seu nom

En el marc d’una estada de dos dies a Madrid i Barcelona, el ministre de Joventut i Esport de Qatar, Salah Bin Ghanem Al Ali, ha visitat la Ciutat Esportiva del FC Barcelona i, posteriorment, el Camp Nou. Durant la visita l’han acompanyat el President del Consell Superior d’Esports, Miguel Cardenal, l’ambaixador de Qatar a l’estat espanyol, Abdul Razzak Al Abdul Ghani, i els vicepresidents del FC Barcelona Manel Arroyo i Javier Faus.

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha fet d’amfitrió a l’Estadi i ha lliurat una samarreta del Barça amb el seu nom al ministre Salah Bin Ghanem Al Ali. Al marge de les instal·lacions del FC Barcelona, el ministre de Qatar també ha visitat altres centres esportius de referència durant la seva estada de dos dies a Madrid i Barcelona, entre les quals el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat i el Circuit de Montmeló.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut