Local

L’agenda de partits per aquest cap de setmana

L’equip d’handbol i el Femení A poden ser campions, així com l’Aleví A, i el Barça B jugarà un atractiu duel contra el Betis

Tots els equips del FC Barcelona afronten el tram decisiu de les seves respectives competicions i aquest cap de setmana disputaran interessants duels. A banda del compromís del primer equip a Sevilla, l’equip d’handbol i el Femení A de Xavi Llorens tenen la possibilitat d’aixecar el títol de Lliga. Els de Xavi Pascual depenen d’ells mateixos a Zamora, mentre que les noies han de guanyar el Sevilla a la Ciutat Esportiva i esperar altres resultats. En el futbol base també podria haver un títol, en aquest cas el de l’Aleví A, que s’afegiria al Femení Infantil/Aleví com a equips campions de les categories inferiors.

Aquestes són les principals activitats esportives del cap de setmana al FC Barcelona:

Dissabte 11 d’abril

10.30 hores: Aleví A – Escola Mataró. Possible títol al futbol base blaugrana.

13 hores: Barça – HC Liceo (Hoquei Patins): Mitja OK Lliga en joc al Palau. El partit es podrà seguir en directe per Barça TV i per streaming a fcbarcelona.cat.

17 hores: Juvenil A – Jàbac Terrassa. Els de García-Pimienta miraran d’allargar el seu bon moment a la Divisió d’Honor.

17.20 hores: Barça – Ribera Navarra (Futbol Sala). En directe per Barça TV i Esport3.

18 hores: Zamora – Barça (Handbol): Els de Xavi Pascual poden ser matemàticament campions de la Lliga Asobal. En directe per Esport3.

20 hores: Sevilla – Barça (Canal+1). Els de Luis Enrique, a mantenir les distàncies al capdavant de la classificació en un dels camps més complicats de la Lliga.

Diumenge 12 d’abril

12 hores: Reial Madrid – Barça (Bàsquet): Després d’imposar-se en el duel d’Eurolliga al Palau, els de Pascual voldran emular el triomf a Madrid. En directe per TV3.

12 hores: Barça – Sevilla (Femení A): Les de Xavi Llorens podrien ser campiones si aconsegueixen un millor resultat que l’Atlètic de Madrid en el seu duel contra l’Espanyol. En directe per BarçaTV i per streaming a fcbarcelona.cat.

17 hores: Barça B – Betis: El filial buscarà una victòria molt necessària davant d’un Miniestadi amb les entrades exhaurides. En directe per Esport3.

Més notícies aquí