Galatasaray - FC Barcelona: Buscant un triomf per tancar el Top 16

Galatasaray - FC Barcelona: Buscant un triomf per tancar el Top 16

Els de Pascual, sense Navarro i Doellman, visiten la pista d’un Galatasaray que no passa pel seu millor moment (19 hores, Esport3 i C+ Deportes) L’equip turc ha perdut deu partits de manera consecutiva i ha patit una fuga de talent les últimes setmanes

El Barça de bàsquet visita aquest divendres a les 19 hores (Esport3 i C+Deportes) la pista del Galatasaray, l’últim classificat del grup E del Top 16, que fa deu jornades que no coneix el triomf. Els turcs, que a més jugaran el matx sense públic per una sanció de l’Eurolliga, són l’últim rival dels de Xavi Pascual a la segona fase de l’Eurolliga. Els blaugranes, que buscaran un triomf per acabar optant a la primera posició, tenen assegurada la segona, i també el factor pista a favor als quarts de final de l’Eurolliga.

El rival

Ha perdut potencial les últimes setmanes després de la marxa de diversos jugadors importants com Carlos Arroyo i Aleks Maric en aquest Top 16. Abans Pietro Aradori, l’exblaugrana Jawai i el pivot grec Vougioukas havien debilitat l’equip turc, que ha encadenat deu derrotes de manera consecutiva i que no coneix el triomf a Europa des del 16 de gener, quan va vèncer a la pista de l’Estrella Roja. Tot i així, no s'hi val a badar i tampoc a refiar-se d’un equip que voldrà acabar la seva participació europea amb un triomf. Compta amb jugadors de primer nivell com l’aler-pivot Zoran Erceg (15,3 punts), Patric Young (8,8 punts i 6,7 rebots) i Vladimir Micov (9,9 punts).

El Barça

No podrà comptar amb dos homes clau com són Juan Carlos Navarro, amb molèsties físiques, ni tampoc Justin Doellman, que s'està recuperant de la lesió al bessó. Tot i així, els de Xavi Pascual tenen un equip de garanties per buscar un triomf que continuï la ratxa de set partits seguits guanyant i, a més, una victòria que pugui col·locar-lo en el primer lloc del grup en cas d’una derrota del Reial Madrid a casa contra el Zalgiris. En tot cas, la segona posició està assegurada, i el factor pista per als quarts de final de l’Eurolliga, també.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut