La selecció espanyola d’hoquei gel s’entrena a la Pista de Gel del FC Barcelona

La selecció espanyola d’hoquei gel s’entrena a la Pista de Gel del FC Barcelona

S'ha entrenat durant tres dies a la pista de gel del FC Barcelona per preparar el Mundial de la Divisió II A, que disputarà a Reykjavík del 13 al 19 d’abril Hi ha dos jugadors del Barça que estan convocats amb Espanya: Oriol Boronat i Íñigo Cainza

La selecció espanyola d’hoquei gel s’ha concentrat durant tres dies a Barcelona i s’ha entrenat a les instal·lacions del Club. La Pista de Gel, situada al costat del Palau Blaugrana, ha acollit les sessions preparatòries prèvies al Mundial que Espanya disputarà del 13 al 19 d’abril a Reykjavík, Islàndia. La selecció espanyola disputarà un Mundial en el qual intentarà pujar de categoria, ja que actualment disputa la Divisió II A, i en aquest campionat se les haurà amb Australia, Bèlgica, Islàndia, Romania i Sèrbia.

Cal destacar que a la selecció espanyola s’hi troben dos jugadors del FC Barcelona d’hoquei gel, Oriol Boronat i Íñigo Cainza, mentre que tres jugadors, Pablo Muñoz, Juan Gordo i Marc Ribas, han hagut de renunciar per motius laborals i d’estudis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut