Barça d’handbol: La Lliga passa per Zamora

Barça d’handbol: La Lliga passa per Zamora

Un triomf blaugrana donaria a Pascual i els seus el títol de la Lliga Asobal Bauhaus 2014/15 i el 22è campionat de Lliga de la secció

Dissabte a les 18 h i en directe per Esport 3 i Sportmanía el Barça d’handbol té la primera opció de proclamar-se campió de Lliga 2014/15. La distància de 10 punts que porten els blaugranes sobre el Naturhouse, sumada a un possible triomf a Zamora, deixaria sentenciat el campionat a la jornada 25.

Saric baixa

El porter del FC Barcelona d’handbol va notar molèsties al genoll després del partit dels quarts de final de la VELUX EHF Champions League, que els blaugranes van jugar i guanyar a Zagreb per 23 a 25.

Per tal de no forçar el porter blaugrana, Pascual ha decidit que no entri a la llista de convocats i en el seu lloc entrarà el porter del segon equip Fran Revuelta. La resta de jugadors està en condicions d’afrontar el partit davant l'MMT Seguros Zamora.

Pascual: “Tenim ganes de ser campions”

Xavi Pascual valorava el partit de dissabte a Zamora i la possibilitat de ser campions de Lliga: “Tenim ganes de ser campions. El títol és una recompensa a la feina que portem fent des del mes d’agost i ara podem recollir els fruits d’aquesta tasca”.

“Sabem que viurem un gran ambient a Zamora i que ells són un equip ben treballat i que està lluitant molt a la seva primera temporada a l’Asobal. Volem tancar bé la setmana, després del triomf a Zagreb, i centrar-nos a la tornada dels quarts de final de Champions del dissabte 18 a Barcelona”, comentava el tècnic blaugrana.

De Zagreb a Zamora

El primer equip d’handbol no ha passat per Barcelona entre el partit a Zagreb i el partit a Zamora. Després de jugar dijous a Zagreb, els barcelonistes van fer nit a la capital croata i divendres al matí van viatjar a Valladolid.

A la tarda de divendres s’entrenen a Valladolid i dissabte a la tarda sortiran cap a Zamora per disputar la jornada 25 de la Lliga Asobal Bauhaus.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut