El PSG, campió de la Copa de la Lliga

El rival del Barça als quarts de final de la Champions s’ha imposat al Bastia per 0-4 amb doblets d’Ibrahimovic i Cavani

Abans de rebre el Barça en el partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions dimecres (20.45 hores), el París Saint-Germain ha aixecat el títol de la Copa de la Lliga de França. El conjunt parisenc s’ha imposat aquest dissabte amb molta claredat al Bastia per 0-4 amb doblets de Zlatan Ibrahimovic i Edinson Cavani.

El partit ha començat a quedar ben encarat per als de Laurent Blanc en una jugada clau al minut 20. El defensa del Bastia Squillaci ha estat expulsat per cometre un penal que Ibrahimovic ha convertit en el 0-1. A partir d’aquí, amb el marcador a favor i amb superioritat numèrica, el PSG ha controlat el partit al seu gust i encara abans del descans ha ampliat l'avantatge. Ha tornat a ser l’exblaugrana Ibrahimovic qui ha posat més de cara el triomf.

Els de Laurent Blanc han continuat controlant el partit i a la recta final han ampliat el marcador. Ha estat l’uruguaià Edinson Cavani qui ha aconseguit un altre doblet als últims deu minuts per acabar de sentenciar el títol de la Copa de la Lliga per al PSG. Dimecres el Barça visitarà París en l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions.