Derrota que no deixa marge per al bàsquet femení (53-56)

El Platges de Mataró supera les blaugranes i deixa les de Sobrín obligades a guanyar els tres darrers partits per estar a la Final a Quatre

Setè partit del primer equip del Barça CBS en aquesta segona fase, que dóna accés a la Final a Quatre d’ascens a Lliga Femenina 2, davant tenia un rival directe per la cinquena plaça, el Platges de Mataró A.

Avantatge al descans

Partit força disputat pels dos equips, amb alternances al marcador. L'enfrontament no es va decidir fins al darrer quart. El primer va començar amb un parcial de 0-5 favorable a l’equip visitant que es va veure contrarestat en les tres accions següents. A partir d’aquell moment es va entrar en una alternança al marcador, i es va arribar al final del quart amb un empat a 16.

El segon quart va ser clarament favorable al Barça CBS, i es van aconseguir avantatges al voltant dels 10 punts. Les culers van portar el ritme que més li convenia i van dominar en cadascuna de les facetes del joc.

Els triples decideixen

Si el segon quart va ser el millor del Barça CBS, al tercer quart es va capgirar la dinàmica i el Platges de Mataró va aconseguir anar reduint l’avantatge al marcador fins a tornar a la igualtat tant en atac com en defensa.

Al darrer quart, tot i la defensa zonal plantejada pel Barça CBS per aconseguir el control del partit, el Platges de Mataró va aconseguir tenir un millor encert des de la línia de 6,75, amb la qual cosa va obtenir uns petits avantatges que en cap moment es van poder capgirar.

El Júnior A jugarà la Final a Quatre del Campionat de Catalunya

El Júnior A femení del Barça CBS s’ha classificat per jugar la Final a Quatre del Campionat de Catalunya, que es disputarà el cap de setmana del 18 i el 19 d’abril. Serà la primera vegada que lluitarà per aconseguir aquest campionat i per classificar-se per al Campionat d’Espanya (els tres primers es classificaran), que se celebrarà a Guadalajara del 10 al 16 de maig.

Les semifinals del Campionat de Catalunya queden definides de la manera següent: