Moltes victòries i un nou títol al futbol base

Els equips blaugrana, amb 16 victòries i una única derrota, completen un gran cap de setmana L’Aleví A, el primer equip masculí del futbol base que guanya la Lliga

JUVENIL B – L’HOSPITALET (2-3)

Derrota del Juvenil B davant un Hospitalet que va ser capaç de capgirar el marcador. Alejandro Blanco, set minuts després que l’àrbitre xiulés l’inici de l’enfrontament, va aconseguir obrir la llauna fent el 1-0. Però abans del descans els visitants van remuntar el partit fent l’empat al minut 18 i el segon gol vuit minuts més tard. A la represa, i de penal, l’Hospitalet augmentava la distància al marcador fent l'1-3, i al minut 65 Carles Pérez va ser l’encarregat de marcar el 2-3 final. Malgrat la derrota, el Juvenil B és tercer al grup 7 de la Lliga Nacional.

SANT ANDREU – CADET A (0-4)

Nova victòria del Cadet A, en aquesta ocasió davant el Sant Andreu, per 0 gols a 4. Els nois de Quique Álvarez encarrilaven el triomf amb un gol matiner de Xavier Toldrà. Un doblet de Jordi Mboula després del descans feia pujar el 0-3 a l’electrònic, i finalment Abel Ruiz, al minut 85, certificava el segon triomf consecutiu dels blaugranes. El Cadet A, amb 67 punts, és el líder del grup 1 de la Divisió d’Honor a falta de cinc jornades per acabar.

CADET B – LA CAVA (4-0)

El Cadet B, líder del grup 1 de la Lliga Preferent, no afluixa i va sumar una nova victòria. Els nois de Cristian Catena es van imposar a La Cava per 4-0. Imad El Kabbou va inaugurar el marcador als trenta-tres minuts de partit, i als dos minuts de la represa un gol de Marc Casanova en pròpia porta posava el 2-0 a l’electrònic. Ben entrat el segon temps Enric Martínez signava el 3-0, i a les acaballes de l’enfrontament Juan Miranda s’encarregava de fer el 4-0 definitiu. El Cadet B, amb 61 punts i 16 de marge sobre el segon classificat, té a tocar el títol de Lliga.

INFANTIL A – VIC RIUPRIMER (6-0)

Triomf còmode de l’Infantil A davant el Vic Riuprimer per 6 gols a 0. Els nois de Denis Silva, després de guanyar el MIC, van encarrilar ràpidament el partit amb un gol d’Ansumane Fati als vuit minuts. Nicolas González, de penal, signava el 2-0, i Sergi Altimira, al minut 24, aconseguia el 3-0. Deu minuts més tard Eric Garcia i Ansumane Fati, de nou, feien el 4-0 i el 5-0, respectivament, i Konrad de la Fuente certificava el 6-0 al minut 69. Amb el triomf, l’Infantil A continua segon classificat, amb 63 punts, de la Divisió d’Honor Infantil.

PRAT – INFANTIL B (0-6)

Vuitè triomf consecutiu de l’Infantil B de Marcel Sans, en aquesta ocasió davant el Prat. No va ser fins al minut 27, i gràcies a un gol de Gerard Fernández, que el Barça va inaugurar el marcador. Al minut 48 Rafael Lacava feia el 0-2, i en deu minuts, i amb els mateixos protagonistes que en els dos primers gols, el Barça aconseguia sentenciar el partit fent el 0-4. Moriba Kourouma va signar el 0-5 al minut 61, i set minuts més tard Pablo Moreno tancava el marcador amb el 0-6 definitiu. L’Infantil B continua líder una setmana més amb 61 punts.

ALEVÍ A – ESCOLA MATARÓ (7-2)

L’Aleví A es va imposar per 7 a 2 a l’Escola de Futbol de Mataró i va sumar els tres punts que necessitava per proclamar-se campió de Lliga. Els primers minuts van estar igualats, amb un Mataró que capaç d’igualar el partit en dues ocasions, després dels gols de Víctor Muñoz al minut 8 i d’Arnau Farnós al 14. Amb 2-2 a l’electrònic, els nois de Marc Serra van pitjar l’accelerador, i un doblet de Pau Servat, el segon de penal, encarava el triomf. Arnau Farnós, de nou, Saido Bah i Marc Pelaz van certificar, en deu minuts, la victòria blaugrana. Sense deixar escapar cap punt, l’Aleví A es va proclamar campió de Lliga a falta de cinc jornades per al final.

MOLLET – ALEVÍ B (2-4)

Els nois de Jordi Font es van veure sorpresos pel Mollet a l’inici del partit amb un matiner gol dels locals. Malgrat això, els blaugranes van reaccionar ràpidament amb un hat-trick de Marcel Céspedes als minuts 13, 19 i 42, respectivament. L’aleví B no va abaixar la intensitat i Álvaro Martí va signar el quart gol blaugrana. Finalment, el Mollet va marcar el 2-4 definitiu. Amb aquesta nova victòria l’Aleví B continua segon classificat al grup 2 de la Lliga Preferent.

ALEVÍ C – SANTA EULÀLIA (10-2)

L’Aleví C continua imparable al capdavant de la 1a Divisió Grup 2 de Futbol 7 després de certificar la darrera golejada de la temporada, en aquest cas davant el Santa Eulàlia (10-2). Els nens d’Alexis Pintó, que encara no han deixat escapar ni un sol punt en les 23 jornades disputades fins ara, van avançar-se al primer minut de joc mitjançant Iker Almena, que va aconseguir dues dianes més al llarg del partit. Marc Jurado va aconseguir un hat-trick; Pablo López va fer dos gols; Iker Medina, un altre, i el desè va ser en pròpia porta. Una victòria plàcida que permet a l’Aleví C seguir com a líder destacat quan només queden set jornades per al final del campionat.

CASTELLDEFELS – ALEVÍ D (1-7)

Triomf contundent de l’Aleví D davant el Castelldefels. Els nois d’Òscar Jorquera ja anaven guanyant al minut 13 gràcies a un gol de Roger Martínez. Adrián Bobi, amb el 0-2, posava distància al marcador, malgrat que tres minuts més tard el Castelldefels feia l'1-2. La reacció blaugrana va ser fulgurant, i en nou minuts els culers van sentenciar el matx fent tres gols. Ilias Akhomach, Roger Martínez i Joan Gázquez en van ser els autors. Finalment, Adrián Bobi i Sergi Oriol signarien l'1-7 definitiu. L’Aleví D és el líder del grup 1 de la Primera Divisió amb 58 punts, set més que el Cornellà.

BENJAMÍ A – HORTA (5-0)

El Benjamí A continua imparable. Ja suma 25 victòries en les 25 jornades que ha disputat. Tomás Carbonell inaugurava el marcador al minut 7, i Iker Bravo ampliava distàncies amb el 2-0. Un minut més tard Andrés Rafael López, de penal, sentenciava el partit marcant el 3-0. Pau Ortega i Bilal Achhiba van ser els encarregats de fer els dos gols restants. Invicte fins al moment, el Benjamí A és el líder destacat del grup 1 de la Lliga Preferent amb onze punts de marge respecte de la Damm.

LES FRANQUESES – BENJAMÍ B (0-8)

Victòria còmoda del Benjamí B davant Les Franqueses. Àlex Castany, al minut 6, encaminava el triomf, i a partir d’aquí els gols van anar caient. Izan Sánchez, quatre minuts més tard, ampliava distàncies, i Denis Cruces, al minut 13, va fer el 0-3. Izan Sánchez, de nou, Roger Coll, amb tres gols, i Nil Suàrez van ser els autors de la resta de dianes. Amb aquest triomf, i tot i tenir un partit menys, el Barça és tercer a la taula de classificació a cinc punts de l’Espanyol.

SITGES – BENJAMÍ C (2-4)

El Benjamí C no afluixa i compta les jornades per victòries. Els nois d’Òscar Hernandez van superar el Sitges per 2-4. Van ser els locals els que van inaugurar el marcador al minut 15, però ràpidament els blaugranes van empatar amb un gol d’Alexis Olmedo. Pau Prim, de penal, va capgirar el marcador, i un doblet d’Enric Gispert als minuts 38 i 47 sentenciava el partit. Tot i això, Pau Font retallava distàncies al mateix minut 47 i feia pujar el 2-4 definitiu.

BENJAMÍ D – SISTRELLS (3-0)

Els nois d’Albert Puig van tornar davant el Castelldefels al camí de la victòria. Dídac González, amb el seu gol al minut 33, va inaugurar el marcador, i cinc minuts més tard Agustín Gutiérrez era l’encarregat d’ampliar les distàncies fent el 0-2. Finalment, Pol Trigueros va ser signar el tercer i definitiu gol. El Benjamí D, amb 43 punts, és el quart classificat a tan sols un punt del tercer, l'Igualada.

SANTS – PREBENJAMÍ (2-6)

Marc Bernal i Arnau Herrero van ser els encarregats d’encaminar el triomf blaugrana davant el Sants. Amb dos gols cadascun, el Barça es va trobar amb un 0-4 al marcador al minut 27. Deu minuts més tard el Sants retallava distàncies, però Lamine Yamal Nasraoui, amb un doblet, va fer pujar el 1-6 al marcador. El Sants, a les acaballes del matx, aconseguiria marcar el 2-6 final. El Prebenjamí blaugrana és tercer classificat amb 46 punts.

SANT GABRIEL – FEMENÍ B (0-1)

Important victòria del Femení B per continuar al primer lloc de la taula classificatòria. La primera part va estar dominada per les noies de Jordi Ventura, que van aconseguir el gol del triomf al minut 38, obra de Paula Fernández. Abans del descans Irina va poder fer el segon, però el travesser el va evitar. La segona meitat, dominada per les locals, va veure com el Barça, molt concentrat fins al darrer minut, s'emportava tres punts molt valuosos. Amb 58 punts, els mateixos que el Llevant Les Planes, el Femení B és el líder del Grup 3 de la Segona Divisió Nacional Femenina.

BARBERÀ ANDALUSIA – FEMENÍ JUVENIL-CADET (0-6)

Còmode triomf de les nois de Zoe Garcia per continuar al capdamunt de la classificació. Maria Llompart aconseguia un doblet i, juntament amb el gol de Laia Muñoz, al descans el marcador era de 0-3. A la represa Laia Muñoz, de nou, establia el 0-4, i Carla Niubó i Candela Andujar serien les encarregades de fer els dos darrers gols i establir així el 0-6 final. Amb nou punts de marge sobre l’Espanyol, el Juvenil-Cadet Femení és líder de la Primera Divisió amb 69 punts.

FEMENÍ INF./ALEVÍ – SANT GABRIEL (7-0)

L’Infantil-Aleví Femení va començar amb bon peu el Torneig Complementari 1a Divisió de futbol 7 després de guanyar la Lliga. Les noies d’Alberto Tausté es van imposar amb facilitat al Sant Gabriel. Al minut 3 Bruna Vilamala inaugurava el marcador, i al minut 20 Claudia Pina feia el 2-0. Ainhoa Marin signaria el 3-0, i un doblet de Sonia del Mar Perlaza posava distància a l’electrònic. A les acaballes Laura Ariza i Jana Fernández feien pujar el 7-0 definitiu.