Xavi Pascual: “El partit es decidirà als minuts finals”

Xavi Pascual: “El partit es decidirà als minuts finals”

L’entrenador blaugrana preveu una eliminatòria “extremadament dura” contra un dels millors conjunts d’Europa, l’Olympiacos

[[DES_1]] El FC Barcelona inicia a partir d’aquest dimecres el camí cap a la Final Four de l’Eurolliga de Madrid del proper mes de maig. El rival, un dels millors d’Europa i campió de dues de les últimes tres edicions de la competició, l’Olympiacos. El conjunt grec ha assolit 18 victòries i 6 derrotes en els 24 partits que s'han disputat fins ara en la competició. El tècnic Xavi Pascual afirma que l’eliminatòria els obligarà a jugar perfecte per poder assolir la classificació: “L’Olympiacos és un equip extremadament competitiu, físic i potent i que té com a virtut les preses de decisions de partit i possessió”. “Estic convençut que entrarem a la recta final del partit per definir i el matx es decidirà als minuts finals”.

Tot i l’entitat del rival, el cert és que els blaugranes han aconseguit superar els grecs les últimes dues temporades en els quatre partits disputats en Lliga regular i al Top 16. Per Pascual, aquestes estadístiques “estan bé per encarar el partit, però un cop comença l’eliminatòria el que has fet en el passat no compta, els equips han canviat bastant i ara toca una nova vivència i un nou repte per assolir la classificació”.

El tècnic de Gavà ha reconegut que el primer partit del play-off acostuma a ser clau: “És el partit que et fa veure la resta d’enfrontaments d’una altra manera, però és cert que a vegades no sempre és el més decisiu”. Finalment, Pascual ha reconegut que espera que Doellman estigui disponible per al partit: “Hem de veure com evoluciona durant l’entrenament i en les properes hores, però sóc optimista”.

Horaris del play-off

Cal recordar, que el primer assalt dels quarts de final es disputarà aquest dimecres a les 19 hores al Palau Blaugrana i el segon a les 21 hores també a la pista blaugrana. La setmana vinent, concretament, dimarts 21 es jugarà el tercer partit a Atenes a les 19 hores i si calgués, dijous 23 es jugaria el quart a les 21 hores també a Grècia. En cas que es necessités disputar un cinquè partit, es jugaria la següent setmana al Palau Blaugrana, encara amb horari per determinar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut