FC Barcelona – Olympiacos: Clau començar amb victòria

FC Barcelona – Olympiacos: Clau començar amb victòria

Els de Xavi Pascual, amb el dubte de Doellman, reben el campió de l’Eurolliga el 2012 i el 2013 (19h, Esport 3 i C+ Deportes) Per part de grega, Spanoulis i Hunter són dubtes fins a última hora en un primer partit que acostuma a ser clau

A mesura que avança la temporada arriben els partits més decisius, els més importants. Aquest dimecres, a les 19 hores i abans del PSG-FC Barcelona de futbol, els homes de Xavi Pascual necessiten el suport del Palau Blaugrana en el primer partit dels quarts de final de l’Eurolliga. El rival, l’Olympiacos, és un equip feixuc, costós, dels que mai desapareix del partit i que juga a poques possessions. Per tant, el matx serà realment complicat i caldrà estar concentrat durant els 40 minuts.

El rival

Compta amb una gran plantilla, molt compensada de talent i físic, i compta amb un dels jugadors més determinants de la competició. L’escorta Vassilis Spanoulis, que és dubte després de perdre’s els últims 4 partits del Top 16, lidera el conjunt grec, que va ser campió d’Europa el 2012 i també el 2013. A més, compta amb un joc interior versàtil i físic amb jugadors com Printezis, Petway, Dunston i Hunter, que serà dubte fins l’últim moment. En el joc exterior Lafayette, Sloukas i Mantzaris marquen el ritme, mentre que a les ales l’anotació de Lojeski i Darden pot ser clau en moments importants de partit.

El Barça

Amb el dubte de Justin Doellman, del qual Pascual va confirmar que espera que pugui arribar a jugar i que era “optimista”, els blaugranes disputen un primer partit de quarts que acostuma a ser clau per a l’eliminatòria. Actualment, el balanç contra l’Olympiacos és de 13-5 a favor dels blaugranes, que en els últims quatre partits sempre han superat els del Pireu, tant al Palau com a Atenes. Així doncs, aprofitar el factor pista a favor, que tant treball ha costat, és primordial per encarrilar una eliminatòria de quarts que donarà el premi de ser a la Final Four de Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut