El futbol sala formatiu obté quatre victòries i una derrota

El Cadet és a una victòria del títol de Lliga i el B podria guanyar la Segona

Barça B: Plásticos Romero Cartagena 3 – FC Barcelona 1

El conjunt d’Andreu Plaza va perdre un partit que, si hagués guanyat, l'hauria pogut ajudar molt per proclamar-se campió de la Segona Divisió de la LNFS. Però els murcians van estar una mica més encertats de cara a porteria i van castigar una superioritat per rematar el matx.

Els locals van començar pressionant molt els blaugranes amb la intenció d’esgotar al màxim les seves possibilitats de colar-se al play-off. Fruit d’això va ser el gol que al minut 8 va avançar el Cartagena. Els culers van reaccionar ràpidament i, mercès a Esteban, van empatar a un, resultat amb el qual els dos equips van marxar als vestidors.

A la represa les sensacions eren molt semblants a les de la primera part. Els d’Andreu Plaza van gaudir d’algunes oportunitats per marcar, però el porter local va aturar totes les pilotes que li van arribar. A l’equador de la segona part un mal rebuig dels catalans va ser aprofitat per Rivero per fer el 2-1. Poc després els locals van aprofitar la inferioritat del Barça per la segona targeta a Juan Emilio per fer el 3-1, que al final va resultar decisiu, tot i que els barcelonistes van mirar de retallar les diferències amb el porter jugador, sense cap èxit a l’hora de marcar.

Juvenil: FC Barcelona 6 – FS Montcada 1

La primera part va estar dominada clarament pels blaugranes, que van tenir la possessió de la pilota i el partit controlat en tot moment. Amb una defensa molt intensa podien recuperar la pilota molt aviat i aconseguien moltes ocasions de gol, i, tot i que la finalització no va ser la millor, els culers van marxar als vestidors amb un avantatge de 2-0 al marcador.

La segona part va tenir una tònica molt semblant a la primera, però les ocasions de gol es van materialitzar molt més que a la primera part. L’esforç físic realitzat els primers 20 minuts es va notar i el partit no va tenir la mateixa qualitat. Els blaugranes, però, no van deixar de lluitar i van acabar l'enfrontament amb un 6-1 que hauria pogut ser més gran si l’encert de cara a porteria hagués estat millor.

Cadet: FC Barcelona 7 – CFS Sagarra 1

El Cadet del FC Barcelona va guanyar còmodament i es queda a una victòria de ser campió matemàticament a la Lliga en un partit en què va sortir disposat a guanyar per la via ràpida. Ja als primers minuts va disposar de diverses ocasions, fins que Biel va inaugurar el marcador. El domini blaugrana es va anar intensificant i Roger i Andreas van eixamplar la diferència fins al 3 a 0. Però els colomencs, lluny d’abaixar els braços, van seguir defensant-se, intentant sortir al contraatac després de les pèrdues barcelonistes. Amb aquest resultat es va arribar a l’equador del matx.

A la represa es va continuar amb la mateixa tònica: domini blaugrana i setge a la porteria colomenca. Però en un error de la defensa barcelonista el Sagarra marcava l’1 a 3. En aquells moments els nois de Martí Graells van decidir pitjar l’accelerador i en set minuts van aconseguir tres gols seguits. I sort del porter local, que va parar moltíssim i no va deixar que la diferència al marcador s’ampliés més fins que, quan quedaven tres minuts, Pau va fer el 7-1.

Infantil: FC Barcelona 12 – AE Bellsport 0

Els blaugranes va jugar el primer partit després d’haver aconseguit la Lliga, però en cap moment van relaxar-se en el matx que van jugar contra els de l’Hospitalet. Tot i que l'enfrontament va començar força igualat, un cop els blaugranes van fer el primer gol tot va ser més senzill i a la mitja part el marcador ja reflectia un 6-0. A la segona part el guió del partit va seguir per la mateixa línia i els culers van marcar sis gols més que demostren la clara superioritat del Barça en aquest matx.

Aleví: CES Bosco Rocafort 0 – FC Barcelona 5

Partit en què des del primer moment el control de la pilota va ser culer i en què l'equip feia bones combinacions, tot i que costava arribar a fer ocasions clares. De mica en mica van anar millorant la velocitat d'execució i això va permetre més ocasions de gol. Els locals van defensar amb molta concentració i intentaven jugar al contraatac. A l'últim minut de la primera part, i després d'una bona jugada de Quique, Roger feia el 0-1 amb què es va arribar a la mitja part.

La segona part es va assemblar molt a la primera, però al minut 17 Adri va aconseguir fer el 0-2, que va donar més tranquil·litat. El control de la pilota era blaugrana, i mitjançant les possessions llargues el Barça s’acostava cada vegada amb més perill a la porteria local. Al minut 25 Jordi finalitzava una bona jugada col·lectiva, i poc després els barcelonistes van tancar el marcador amb dos gols més.