Xavi Pascual: “Davant el Zagreb necessitem sentir que juguem a casa”

Xavi Pascual: “Davant el Zagreb necessitem sentir que juguem a casa”

El tècnic blaugrana demana el suport de la gent blaugrana: “No només que la gent vingui, ens cal que juguin amb nosaltres”.

Dijous ha estat el darrer entrenament d’aquesta setmana dels blaugranes abans del partit contra l'RK Zagreb. Seguint la dinàmica d’anys anteriors, que tan bon resultat els va donar, Pascual ha donat descans divendres als seus homes i es retrobarà amb ells dissabte. L’entrenador blaugrana ha repassat, davant dels mitjans informatius, l'última hora de l'enfrontament.

Xavi Pascual ha explicat: “Vindran a totes per guanyar-nos. Ens caldrà que el Palau ens ajudi com en anys anteriors a quarts. Davant el Zagreb necessitem sentir que juguem a casa. No només que la gent vingui, ens cal que juguin amb nosaltres.”

“L’eliminatòria serà ajustada. Al voltant tothom ens fa a la Final a Quatre, tothom ens fa a Colònia, però a mi m’és igual. Dissabte tenim un partit de quarts de final davant un molt bon equip i aquí no val res. Són 60 minuts. Els dos equips tenim opcions d’entrar”, comentava el tècnic del Barça d’handbol.

Com una final

Sense cap tipus d’especulació, amb les següents paraules Pasqui definia com afrontaran els blaugranes el partit de dissabte: “Enfoquem el partit com una final. A Zagreb vam fer un partit millor del que diu el resultat, però ja és passat. Ens faran suar sang. Serà un partit molt més equilibrat del que la gent pensa”.

“Vindran amb el seu nivell, que defensen dur, que corren al contraatac, que en atac posicional juguen llarg, i seguiran en la seva línia. Esperem alternances en el seus sistemes defensius”, deia Pascual quant als croats.

I, parlant del seu equip, declarava: “Ens hem entrenat i hem preparat el partit. Ara cal, dissabte, deixar-ho tot al camp i passar l’eliminatòria. Els partits de Champions són amb resultats equilibrats. Mirem com han estat tots els partits de quarts. Son partits amb estrès. No és el mateix un partit de lligueta que una eliminatòria”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut