Carmona vol esgotar les opcions per ser segons

Carmona vol esgotar les opcions per ser segons

Tot i no dependre d'ells mateixos, els blaugranes viatgen a Jumilla amb la intenció de guanyar els tres punts

El Barça jugarà dissabte el seu últim partit de la Lliga Regular de la LNFS davant del Montesinos Jumilla. Abans de fer l’últim entrenament Marc Carmona i el porter Cristian han parlat amb els mitjans de comunicació.

Bona setmana d’entrenaments

El Barça ha tingut una setmana per preparar el partit de Jumilla després d’haver hagut de disputar dos partits la setmana anterior amb poc temps d'entrenament. Marc Carmona es mostrava molt satisfet de la feina realitzada durant tota la setmana: “La veritat és que estic molt satisfet de com ha respost l’equip a les dues derrotes de la setmana passada. Hem fet el que havíem de fer, que és entrenar-nos molt fort, molt dur; la veritat és que hem fet una molt bona setmana de treball”. Cristian està d’acord amb el tècnic amb la bona setmana d’entrenaments: “La veritat és que ens hem entrenat bé. Va ser un cop dur perdre contra el Rivera a casa, però ens hem de refer d’aquesta derrota”.

Tres punts molt importants

Tot i no controlar el propi destí, els blaugranes volen sumar els tres punts per aspirar a retenir la segona plaça a la classificació general, que els donaria l’avantatge de camp fins a arribar a la final. Per això, el tècnic barcelonista ha destacat: “És un partit molt important per moltes coses. Una, per retrobar-nos una mica nosaltres mateixos des del punt de vista d’intentar recuperar bones sensacions, de fer un partit seriós, d’intentar ser sòlids al darrere”. A més, ha afegit: “És una pista molt difícil, és un equip que està en una bona dinàmica, que a casa seva té una pista que pressiona molt, que rellisca una mica, té molta gent d’un contra un. Des d’aquesta vessant és un dia important tàcticament. Segon, perquè evidentment volem els tres punts per esgotar les opcions de ser segons, que encara les tenim. Hem d’obligar que el Pozo guanyi els sis punts que li queden en joc”.

Per la seva banda, Cristian ha destacat: “Ara ens queda un partit. Hem de fer els nostres deures, que és la nostra obligació, guanyar el Jumilla. Ara no depenem de nosaltres i hem d’esperar a veure què fa el Pozo”.

Sedano, lesionat

Paco Sedano no viatjarà a Jumilla per intentar sumar els tres punts per unes petites molèsties a la cuixa de la cama dreta que faran que sigui baixa. D’aquesta manera, el porter Miguel Mendiola s’incorpora a la convocatòria de Carmona. Tampoc hi serà Sergio Lozano, que està esgotant les seves opcions de cara a la Final a Quatre que la setmana vinent els blaugranes disputaran a Lisboa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut