Èxit de la celebració de Sant Jordi al Camp Nou

Èxit de la celebració de Sant Jordi al Camp Nou

El vicepresident Jordi Cardoner, acompanyat del president de l’ABJ, Ramon Alfonseda, ha lliurat roses i exemplars del ‘Diccionari de jugadors del Barça’ i la ‘Història del Barça’

El FC Barcelona ha avançat a aquest dissabte la celebració de Sant Jordi per poder compartir aquesta diada amb els seus socis i aficionats. Un cop finalitzat el partit contra el València, les instal·lacions del Camp Nou s’han omplert de roses i llibres, que han estat repartits als culers en diferents punts de l’Estadi. El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, acompanyat pel president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, s’ha apropat fins a la carpa situada al davant de la Tribuna per entregar en persona una de les 20.000 roses i un dels 20.000 exemplars dels llibres ‘Gran Diccionari de jugadors del Barça’ i ‘Història del FC Barcelona’.

Un dels altres punts d’atenció d’aquesta celebració del Sant Jordi al Camp Nou ha estat l’esplanada situada davant l’Auditori 1899. En aquest indret és on s’ha aplegat més gent, ja que és on hi havia bona part dels punts d’entrega.

D’aquesta manera s’ha arrodonit una gran tarda al Camp Nou en què la victòria del Barça, l’horari familiar del partit, que ha aplegat 92.915 espectadors a la grada, i el bon temps han propiciat que un any més la celebració de Sant Jordi a l’Estadi hagi tornat a ser tot un èxit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut