Colònia passa pel Palau Blaugrana per a l’handbol

Colònia passa pel Palau Blaugrana per a l’handbol

60 minuts davant l’RK Zagreb separen Pascual i els seus homes de la Final a Quatre de la VELUX EHF Champions League

Dissabte a les 18.30 h i en directe per Esport 3 el Barça d’handbol juga la tornada de quarts de final de la Champions d’handbol davant l’RK Zagreb al Palau Blaugrana. Els blaugranes porten dos gols d’avantatge del partit d’anada i cerquen superar l’eliminatòria per ser a Final a Quatre de Colònia dels dies 30 i 31 de maig.

El Palau dels grans dies

Xavi Pascual, a la roda de premsa prèvia, i els jugadors, en diversos missatges al lloc web del Club, en mitjans de comunicació i a les xarxes socials han demanat el suport del públic per a dissabte.

L’handbol blaugrana ha viscut grans partits portat per la força dels seus aficionats al Palau Blaugrana. Des d'històrics partits de l’època del Dream Team fins a les remuntades de les dues darreres temporades en aquesta eliminatòria de quarts de final.

Ara no s'hi val a badar. Els jugadors del Barça d’handbol saben que els cal el Palau de les grans ocasions. Pascual ho explicava dijous: “Davant el Zagreb, necessitem sentir que juguem a casa.”

S’espera una molt bona assistència al pavelló blaugrana en un partit que es juga després del Barça-València de futbol i per al qual els socis tenen entrada gratuïta.

A 60 minuts de la Final Four

Després de vèncer en una pista on ningú havia estat capaç de fer-ho com és l’Arena Zagreb, els blaugranes afronten l’objectiu de ser a Colònia conscients de la dificultat.

Aquesta temporada, a diferència de les anteriors, el resultat del partit d’anada no obliga a una remuntada, però Pascual i els seus homes són coneixedors que l’RK Zagreb és un equip de primer nivell europeu i que a Barcelona el partit serà molt complicat.

Pascual ha convocat els 16 jugadors del primer equip per afrontar el repte del partit davant un equip com és el Zagreb, que busca sorprendre a Barcelona i ser a Colònia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut