Els possibles rivals a Colònia per a l’handbol

Els possibles rivals a Colònia per a l’handbol

Kielce, Veszprém i Kiel són els equips que es podria trobar a la semifinal de la VELUX EHF FINAL FOUR

Dimarts a les 12 h i a Colònia tindrà lloc el sorteig de les semifinals de la Final Four de la Champions d’handbol. El Barça d’handbol es podria trobar el Kielce, el Kiel i el Veszprém com a rivals en el pas previ per ser a la final de la competició. Repassem les característiques dels equips que poden enfrontar-se als de Pascual els dies 30 i 31 de maig a la ciutat alemanya.

Cinc de sis Finals a Quatre

El THW Kiel, és conjuntament amb el Barça l’equip que més presència ha tingut a la Final a Quatre des de la seva creació fa sis temporades. Els alemanys viuran la seva cinquena participació a la cita de Colònia.

Els homes entrenats per Alfred Gislasson arriben a Colònia després de superar el Szeged a quarts i han guanyar dues vegades la competició (2010 i 2012) des de la creació del format F4. La temporada passada van caure a la final davant els seus compatriotes del Flensburg.

Gislasson dirigeix un planter de somni. Duvjank, els exblaugranes Sjöstrand i Cañellas, Jicha, Palicka, Palamarsson, Vujin, Toft Hansen…, fan dels nord-alemanys, que jugaran pràcticament com a locals a Colònia, un dels favorits pel títol.

L’emprenta de Talant Duixebàev

El Kielce polonès viurà la seva segona participació a la F4 de la mà d’un entrenador ben conegut com és Talant Duixebàev. Els polonesos van superar el Vardar de Macedònia com a pas previ a Colònia.

Els blaugranes ja van superar el Kielce, a la semifinal de la Final a Quatre de la temporada 2012/13, per 23 a 28 un equip entrenat llavors per l’exblaugrana Bodgan Wenta.

Comandats pel pivot basc Julen Aguinagalde, noms com Bielicki, Cupic, Zorman i Szmal…, entre d’altres, demostren el nivell dels homes de Duixebàev, que són un ferm candidat a aixecar el trofeu.

El Vezprém més blaugrana

Antonio Carlos Ortega, Laszlo Nagy i Cristian Ugalde fan del Veszprém el possible rival amb més jugadors amb passat blaugrana.

L’arribada d’Ortega a la banqueta dels hongaresos ha suposat dues presències consecutives a la Final a Quatre i ho han fet superant a quarts el PSG francès.

Però la marca d’Ortega a la banqueta, el poder anotador de Nagy i la velocitat d’Ugalde es completa amb una porteria de nivell amb Alilovic i Mikler, amb la capacitat de gol d’Illic i amb el talent de Chema Rodríguez i Carlos Ruesga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut