Tot i la victòria del B, no guanya la Segona Divisió

Bones victòries de tots els equips formatius en un cap de setmana en què el B es queda a les portes d’aconseguir el Campionat de Segona Divisió

Barça B: FC Barcelona 7 – O’Parrulo Ferrol 1

El somni no es va poder aconseguir i els jugadors de l’Andreu Plaza no van guanyar el campionat de Segona Divisió de la LNFS tot i guanyar el seu partit clarament. Ni l’UMA Antequera ni l’Elx CF van fallar en els seus enfrontaments respectius i la possibilitat de ser campions es va esvair. Tot i això, la gran temporada del Barça B és per emmarcar gràcies al bon any realitzat amb un equip molt jove en una categoria molt difícil.

Els blaugranes sabien que l’única possibilitat de ser campions era guanyar el matx, i l’equip va anar a totes des del primer minut. Prova d’això són els tres gols que van fer en els sis primers minuts. El partit estava encarrilat i no van abaixar els braços en cap moment. A la mitja part els culers dominaven per 4-0. A la represa els jugadors de Plaza van continuar treballant per mantenir les esperances obertes en cas que els altres dos equips fallessin. No va poder ser, però el FC Barcelona va guanyar per 7-1 i és l’equip que més victòries ha aconseguit aquesta temporada a la LNFS, amb 17.

Juvenil: Sala 5 Martorell 1 – FC Barcelona 6

La primera part del matx va ser dominada per un joc lent, tot i que els culers van tenir el control, tot i que les ocasions per fer gol van ser escasses. Els locals van sortir amb una defensa molt tancada que tampoc va permetre que els blaugranes trobessin forats per fer mal. Però el Mataró es va avançar al marcador mercès a un ràpid contraatac que va agafar desprevinguts els culers. Arran del gol els visitants van millorar el seu joc, i això els va permetre marcar dues dianes en arribar al terme dels primers 20 minuts.

A la segona part el joc va millorar ostensiblement per part dels blaugranes, que van generar moltes més ocasions de gol. Van poder materialitzar-ne quatre per deixar el marcador final en un just 1-6 després del que es va veure a la pista del Sala 5 Martorell.

Infantil: CN Sabadell 1 – FC Barcelona 5

Els blaugranes es van desplaçar fins a Sabadell, quart classificat a la Lliga, per mirar d’arribar a la Copa Catalunya el millor possible. El joc durant la primera part no va ser gaire lluït, però el domini queia del costat dels blaugranes. A la mitja part es va arribar amb empat a un, després que els locals empatessin amb un doble penal tot just abans de finalitzar el primer període. A la represa l’equip va sortir millor a la pista, i després d’uns ajustaments tàctics els culers van fer quatre gols en quatre minuts que van deixar el matx sentenciat amb el resultat final d’1-5.

Aleví: FC Barcelona 12 – Escola Pia Sabadell 0

Els alevins culers van sortir a la pista amb la intenció de tancar el partit al més aviat possible, i el domini en atac i en defensa va ser molt clar durant el primer període. Després d’un gol inicial de Garvin al minut 3, els blaugranes van fer-ne sis mes abans de marxar als vestidors. A la segona part el matx no va canviar gaire, i la fluïdesa en atac va ser una constant en els jugadors barcelonistes. El joc col·lectiu va ser cabdal, i les ocasions es van continuar materialitzant fins a arribar al 12-0 final.