Presentació del nou tren 'Tots contra la pobresa infantil'

Presentació del nou tren 'Tots contra la pobresa infantil'

Arrenca la campanya solidària que impulsa la Fundació Rosa Oriol amb la col·laboració de les penyes del FC Barcelona i l’Obra Social ‘La Caixa’

L’estació de la Plaça de Catalunya dels Ferrocarrils de la Generalitat ha estat aquesta tarda l’escenari de la presentació del nou tren vinilat 'Tots Contra la Pobresa Infantil', que s’incorpora a aquesta campanya impulsada per la Fundació Rosa Oriol, amb la col·laboració del moviment de Penyes del FC Barcelona i de l’Obra Social de La Caixa.

La presentació de la nova imatge d’aquest ferrocarril s’emmarca en la campanya d’accions per divulgar aquest projecte solidari que promou la recentment designada Catalana de l’Any i reconeguda barcelonista, Sor Lucía Caram.

A l’acte ha participat el vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i ha comptat amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila. En el torn de parlaments també han intervingut Enric Ticó, president de FGC, Marc Simón, de l’Obra Social de La Caixa, i Rosa Tous i la mateixa Sor Lucía Caram, com a representants de la Fundació Rosa Oriol.

Seguint una de les premisses del FC Barcelona, com és la de fomentar i donar suport als actes de caràcter solidari, el moviment de penyes blaugrana es va sumar a aquest projecte de 'Tots contra la pobresa infantil', col·laborant de diferents formes, com poden ser l’adquisició del llibre de cuina “Tu ahorras, ganamos todos” per tal de vendre’l al seu municipi i aportar els beneficis a la campanya, o oferir els seus actes per divulgar aquest projecte solidari entre els penyistes i els barcelonistes de la seva demarcació.

Declaracions del vicepresident de l’Àrea Social Jordi Cardoner:

“Amb Sor Lucia Caram tenim el Messi d’aquesta campanya. Volia donar les gràcies als 152.000 penyistes i les 1.267 penyes per la seva implicació, en què el FC Barcelona sempre ha prioritzat l’aspecte solidari. Entre tots aconseguirem l’èxit del projecte”.

Declaracions de Sor Lucia Caram:

“Estem sumant amb el millor equip del món. I amb el suport del president Josep Maria Bartomeu i les penyes del Barça expliquem i divulguem la nostra campanya. Cal sumar per guanyar aquest partit i fer arribar a bon port el tren de la llibertat perquè tots puguem tenir una oportunitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut