Dilluns 27 d'abril comença el procés de millora de localitats del Camp Nou

Dilluns 27 d'abril comença el procés de millora de localitats del Camp Nou

El Club disposa de 500 localitats per als socis que estiguin interessats a fer un canvi de seient, que hauran de fer la sol·licitud per ordre d’antiguitat a través d’un formulari al web

El proper dilluns 27 d’abril a les 10 h del matí el FC Barcelona obre el procés de millora de localitats del Camp Nou per als socis abonats. El Club destina uns 500 seients per a aquest procés i els interessats que volen optar a fer un canvi de la seva localitat a l’Estadi tenen ara l’oportunitat de fer-ho, sempre depenent de les limitacions dels seients disponibles i tenint en compte tot un seguit de condicions.

A fi de facilitar el tràmit i evitar cues innecessàries a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), el Club posa a disposició dels socis abonats interessats un formulari al lloc web, www.fcbarcelona.cat, a l’apartat de Socis. Un cop s’accedeixi a aquest lloc web, els abonats podran consultar la data que els correspon per omplir el formulari i realitzar la sol·licitud de canvi. Els dos primers dies tindran prioritat per fer el procés de millora els qui disposin de l’abonament especial Camp Ple. Posteriorment, a partir del dia 29 d’abril, la resta d’abonats podran demanar la sol·licitud, que es farà en rigorós ordre d’antiguitat de soci.

Immediatament després de la inscripció, els socis rebran un correu electrònic en què se’ls donarà cita per apropar-se fins a l’OAB per formalitzar el tràmit de canvi de localitat, a partir del 4 de maig. La documentació necessària per fer el tràmit a l’OAB és l’original del DNI, el carnet de soci 2015 i l’abonament de la temporada 2014/15, que hauran d’estar al corrent de pagament.

El Club posa a disposició per aquest procés de millora les 500 localitats esmentades, procedents del paquet d’entrades de què disposa habitualment per a la venda al públic. Cal advertir, però, que no es pot garantir que estiguin disponibles les localitats que els socis desitgin per fer el canvi, ni que les localitats d’una mateixa zona estiguin juntes.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++Procés de millora de localitats::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formmilloralocalitats.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut