Olympiacos – FC Barcelona: O caixa o faixa al Pireu

Olympiacos – FC Barcelona: O caixa o faixa al Pireu

Els blaugranes necessiten el triomf per forçar un cinquè partit i poder rematar l’eliminatòria a Barcelona (21 h, Esport3 i C+ Deportes) Una derrota deixaria els catalans fora de la Final Four, la qual han disputat en cinc de les últimes temporades

Només val la victòria aquest vespre al Pireu (21 h, Esport3). No hi ha més. Situar el 2-2 al Pireu és el gran objectiu del Barça de Xavi Pascual, que vol forçar el cinquè partit de la sèrie en una pista en què ja saben què és guanyar. En el tercer partit els catalans van estar a punt de vèncer, però els va faltar encert al tram final. Aquest dijous no es pot fallar si es vol seguir amb vida a Europa.

El rival

Guanyar tres partits seguits al FC Barcelona és molt complicat. Aquesta és la missió dels locals, que són conscients que haver-s’ho de jugar tot en un cinquè partit al Palau és realment complicat. Liderat per Spanoulis i Printezis, els màxims anotadors, amb 10,7 i 15 punts de mitjana als quarts, l’Olympiacos ha tret petroli i profit de diversos moments de debilitat del Barça en el partit per capgirar la sèrie fins al 2-1. En el global d’enfrontaments entre grecs i catalans els blaugranes dominen per 14-7.

El Barça

Tothom a l’equip és conscient que és un caixa o faixa. No s'hi val a badar i cal estar concentrat des del primer minut i fins al 40. Oleson, que ja va jugar aquest dimarts, continua millorant cada dia que passa, així com Doellman, que a poc a poc va recuperant sensacions. Així doncs, l’únic objectiu és aconseguir un triomf que permeti jugar un cinquè partit al Palau de les grans ocasions per poder somiar amb el fet de disputar una nova Final Four, que es disputarà a Madrid, la que seria la sisena en set anys per als de Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut