El Bayern de Munic, rival a les semifinals de la Lliga de Campions

El Bayern de Munic, rival a les semifinals de la Lliga de Campions

L'anada serà al Camp Nou el 6 de maig i la tornada a Munic el dia 12

El Bayern de Munic serà el rival del FC Barcelona a les semifinals de la Lliga de Campions. El sorteig celebrat aquest divendres a Nyon ha deparat la reedició de la semifinal de la temporada 2012/13 i el retrobament amb Josep Guardiola, que va ser tècnic culer des del 2008 fins al 2012. L’altra semifinal la disputaran el Reial Madrid i el Juventus.

L’anada serà al Camp Nou el 6 de maig i la tornada se celebrarà a l’Allianz Arena una setmana més tard, el 12 de maig. El repte és ser a la final de Berlín del 6 de juny.

Als homes de Luis Enrique, doncs, els espera un maig d’allò més exigent. Abans d’arrencar la semifinal contra el Bayern visitaran Còrdova (dissabte 2, 16 hores) i, entre anada i tornada, l’equip rebrà la visita de la Reial Societat al Camp Nou (dissabte 9, 18 hores). Un cop acabada l’eliminatòria, el FC Barcelona haurà de viatjar al Vicente Calderón per enfrontar-se a l’Atlètic de Madrid.

[[BOTOVERMELL::TOTS ELS GOLS++DE LA CHAMPIONS::http://fans.fcbarcelona.cat/detall/noticia/el-cami-a-les-semifinals-de-la-champions-league-2015::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut