Batería: “El gol més important de la meva carrera”

Batería: “El gol més important de la meva carrera”

Un diana genial del brasiler a l’últim minut va classificar el Barça per a la Final de la UEFA Futsal Cup de Lisboa

Després de l’èpica classificació per a la final de la UEFA Futsal Cup de Lisboa, els jugadors del Barça han atès els mitjans de comunicació aquest dissabte al matí a l’hotel on estan concentrats. Un dels focus d’atenció ha estat Batería, l’autor del gol decisiu a l’últim minut. “És el més important de la meva carrera”, reconeixia. A continuació recollim les impressions d’alguns dels protagonistes al Meo Arena:

Batería

“Estic molt content per la victòria. Era el nostre primer objectiu, poder passar a la gran final”.

“Al principi hi havia molta tensió per tot el que hi havia en joc, però potser és dels millors partits que hem fet, un dels que més units hem estat. Tots lluitàvem en la mateixa línia. Això es va notar a la pista amb la gran victòria”.

“Un gol així et surt sol. Algunes persones em van comentar que els porters de l’Sporting normalment es tiraven a terra en totes les jugades i vaig fer el que creia que era el millor i em va sortir de la millor manera”.

“Tot va ser molt ràpid, després no vaig saber com reaccionar. Tothom espera marcar un gol tan decisiu. És el més important de la meva carrera, juntament amb el que vaig marcar a l’últim segon de la final de la Copa d’Espanya. Em quedo amb els dos”.

“La final serà un partidàs, el Kairat té un gran equip. Hem d’estar tranquils i tenir paciència perquè juguen molt bé amb el porter”.

Dyego (MVP de la semifinal)

“Vaig tenir unes sensacions molt bones. Estic content per l’MVP, però més per la victòria. Vam aconseguir el que volíem, la classificació per a la final. L’equip va estar molt bé, molt concentrat”.

“És un dels millors partits que he fet amb el Barça. Feliç perquè eren unes semifinals, un partit important. Ara toca treballar per guanyar el campionat”.

“La final serà difícil. Ells juguen d’inici amb el porter jugador i hem de tenir tranquil·litat per saber marcar bé la defensa”.

Sergio Lozano (Va rebre l’alta abans del partit, però no va jugar)

“Em sento bé, en plenes condicions. No m’està molestant. És clar que encara és aviat per a aquest tipus de lesió, però aquesta és una cita important per a nosaltres. Sóc aquí per ajudar l’equip, ja sigui dins o fora, un minut o dos”.

“Fora de la pista es passa malament, perquè m’agrada jugar aquest tipus de partits, són ambients que no veus sempre i m’agradaria ser-hi. Ho estic vivint d’una altra manera, però l’important és que l’equip estigui guanyant”.

“La final amb el Kairat serà un partit estrany, diferent. Ells juguen amb el porter jugador, a no jugar. No ens hem de precipitar per poder contrarestar-ho. Aquí serà la clau. Nosaltres hi arribem després d’un gran partit i esperem poder guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut