CAI Saragossa – FC Barcelona: Toca centrar-se en la Lliga

CAI Saragossa – FC Barcelona: Toca centrar-se en la Lliga

Justin Doellman reconeix que, tot i estar decebuts, “l’equip ha de girar full i centrar-se en aquest partit”

Després de caure eliminats a l’Eurolliga, el Barça visitarà aquest diumenge la pista del CAI Saragossa (12.40 hores, Esport3 i La1) amb l’objectiu de tornar al camí de la victòria. El Pavelló Príncipe Felipe és una pista favorable als blaugranes, que en les seves cinc visites hi acumulen quatre victòries i tan sols una derrota. Justin Doellman, durant la prèvia de l’enfrontament, insistia en la importància de guanyar aquest partit: “Necessitem guanyar per refer-nos de l’eliminació. Ara hem de centrar-nos en la Lliga i encarar el final de la temporada molt forts”.

Si en el dia de demà Juan Carlos Navarro gaudeix de minuts, el capità blaugrana es convertiria, amb 601 partits, en el desè jugador amb més enfrontaments disputats a la història de la Lliga Endesa.

El rival

Amb 15 victòries i 14 derrotes, els aragonesos es troben a la vuitena posició a la classificació, la darrera que dóna accés als play-offs pel títol. El pivot Stevan Jelovac és el jugador amb més valoració de l’equip (15,3) i, alhora, el més anotador (13,7 punts per partit). El conjunt dirigit per Joaquín Ruiz únicament ha perdut quatre partits com a local, i al Príncipe Felipe ha guanyat equips com Unicaja i Laboral Kutxa.

El Barça

Els homes de Xavi Pascual són els tercers classificats de la Lliga Endesa amb un balanç de 19 victòries i 9 derrotes. El Barça és la millor defensa de la Lliga, amb una mitjana de 73,6 punts encaixats per partit. Justin Doellman, abans de viatjar cap a Saragossa, va recordar: “Aquest diumenge hem de jugar molt intensos i defensar molt bé. Tot i estar decebuts per l’eliminació, hem de girar full i centrar-nos en aquest partit”.

Juan Carlos Navarro i Brad Oleson arrosseguen molèsties físiquies després de l'exigent play-off d'Eurolliga contra l'Olympiacos i podrien perdre's el partit d'aquest diumenge a la pista del CAI Saragossa. Xavi Pascual tindrà 14 jugadors a la seva disposició i podrà decidir, a última hora, quins són els 12 escollits per disputar l'enfrontament. Cal recordar que el d'aquest diumenge serà el tercer compromís en sis dies per als blaugranes

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut