Carmona, davant la final: “Estem preparats”

Carmona, davant la final: “Estem preparats”

El tècnic considera que els finalistes de la UEFA Futsal Cup, Barça i Kairat, “són dos equips molt igualats, amb diferent manera d’entendre el joc”

Els entrenadors dels dos equips finalistes de la UEFA Futsal Cup, Cacau i Marc Carmona, així com els jugadors Leo i Gabriel, han ofert aquest dissabte a la tarda la roda de premsa prèvia a la Final de la UEFA Futsal Cup. Al mateix Meo Arena de Lisboa, el tècnic culer explicava: “Crec que estem preparats físicament i mentalment per competir”. Sap que serà dur, sobretot pel particular estil del Kairat Almaty, constantment amb porter jugador.

Per Carmona “el partit serà difícil per als dos”. “Hem d’estar mentalitzats per anar davant i darrere”, ha assegurat. I ha expressat molt respecte per al rival: “Tenen molta més qualitat que fa dos anys, quan van ser campions. És un grup de jugadors extraordinaris, amb una manera molt característica de jugar. Que el joc del rival no controli les nostres emocions”. Més sobre el porter jugador. L’entrenador considera: “Ara tenen més talent i encara que defensis bé això dificulta”.

Altres declaracions de Marc Carmona

“L’equip arriba bé perquè ens hem preparat bé”.

“El que vam viure al Meo Arena va ser un espectacle extraordinari, amb molta animació i amb molt respecte”.

“Vam acabar molt tard, costa descansar, però no crec que el factor físic sigui determinant”.

“Valorem molt la nostra tercera final de la UEFA Futsal Cup, sabem que és molt difícil. Veníem amb la intenció de guanyar dos partits, i hem fet la meitat”.

“Són dos equips molt igualats, amb diferent manera d’entendre el joc”.

Les paraules de Gabriel

“Em sento un privilegiat per poder gaudir d’una nova final, i no penso en les quatre copes que ja he guanyat. Estic molt mentalitzat en aquesta i seria molt bonic tornar-la a aixecar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut