FC Barcelona – Kairat Almaty: Porteu la tercera!

FC Barcelona – Kairat Almaty: Porteu la tercera!

18.30 h, Esport3: El conjunt blaugrana es juga revalidar el títol de campió d’Europa davant el temible campió Kazakh

La tercera UEFA Futsal Cup de la història de la secció de futbol sala del Barça està a un sol pas. El conjunt que dirigeix Marc Carmona, vigent guanyador del torneig, l’ha de fer aquesta tarda davant del potent Kairat Almaty al Meo Arena de Lisboa. Després d’eliminar l’amfitrió, l'Sporting de Portugal, en una semifinal agònica, els blaugranes es troben amb el sempre incòmode campió kazakh.

El seu estil de joc, amb insistència en el porter jugador, és de sobres conegut i temut per tots els rivals, que necessiten una bona col·locació defensiva, força mental i molta paciència per combatre’l. Ho sap bé el Barça, eliminat precisament pel Kairat a les semifinals de la UEFA Futsal Cup del 2013 a Geòrgia. S’enfronten, doncs, els dos darrers campions de la competició.

Dos estils cara a cara

El cos tècnic blaugrana tindrà a la seva disposició tots els seus efectius. Fins i tot Sergio Lozano, que va rebre l’alta mèdica just abans de les semifinals, encara que no va arribar a disputar ni un sol minut. Carmona el definia ahir com “un cartutx més” si les coses van mal dades.

L’estil de joc culer, alegre i amb moltes variants ofensives, contrasta amb el del Kairat, dirigit pel carismàtic Cacau. El seu porter, Higuita, és un emblema i les seves internades, una de les claus del joc dels kazakhs. Ben reforçats aquesta temporada, el partit també suposarà el retrobament d’Igor amb el Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut