El Llevant, rival als quarts de la Copa de la Reina

El Llevant, rival als quarts de la Copa de la Reina

L’eliminatòria es disputarà a partit únic a Madrid el dia 10 de maig i la Final a quatre se celebrarà a Melilla entre els dies 15 i 17 del mateix mes

El Femení A del Barça ja sap quin serà el rival als quarts de final de la Copa de la Reina. Després d’aconseguir el títol de Lliga, les noies de Xavi Llorens volen rematar la temporada revalidant el trofeu per tercera temporada consecutiva.

Per assolir el títol, abans s’hauran d’enfrontar al Llevant als quarts de final a partit únic a Madrid. I és que la Federació Espanyola de Futbol ha distribuït la competició en dues fases. Primer, el dia 10 de maig es disputaran quatre partits a la Ciutat del Futbol de Las Rozas i a l’Estadi Municipal Julián Ariza de Torrelodones (Madrid) - on jugaran les blaugranes – i després una Final a quatre que se celebrarà a Melilla. Les altres eliminatòries dels quarts de final són Espanyol – Atlètic de Madrid i Rayo Vallecano – Sporting Club.

Final a quatre a Melilla

L’Estadi Àlvarez Claro de Melilla acollirà la Final a quatre de la Copa de la Reina entre els dies 15 i 17 de maig. En cas de classificació, el Femení A s’enfrontarà a les semifinals al guanyador del València i l’Athletic Club el divendres 15 de maig a les 18 hores. La final es disputarà el diumenge 17 de maig a les 12 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut